Ampeg SVT 2 Pro Vs. SVT CL

December 21

Ampeg SVT-2PRO og Ampeg SVT-CL er bas guitarforstærkere fra Washington state-baserede musikinstrument forstærker producent Ampeg. Begge produkter er poster i en serie kaldet SVT, en forkortelse, der står for "Super ventil teknologi." SVT-CL bærer det suffiks, der angiver dens reproduktion af den første cyklus af SVT forstærkere, der først udkom i 1960 ' erne. Den lidt lettere, mindre og forbedret SVT-2PRO er en af de nyere gentagelser af Ampeg forstærkere.

Front Kontrolpanel

Hver Ampeg SVT-2PRO og Ampeg SVT-CL har følgende hyppighed kontrolelementer på sin front panel: bas, mellemtone, diskant og Master, plus en frekvens knop til at vælge op til fem frekvenser til mellemtone. Ampeq tilføjer et drev knop på SVT-2PRO, så brugeren kan overdrive preamp for en bred vifte af forvrængning lyde. SVT-CL har to frontpanelet indgange til passiv og aktiv instrument signaler, henholdsvis, i stedet for at kombinere dem som SVT-2PRO. Andre front-panel funktioner omfatter en 3-bånds equalizer, Ultra høj/lav knapper, gevinst knop for at justere de grundlæggende signaler og Standby og Power-switche.

Tilbage Kontrolpanel

I den venstre ende af bagpanelet af Ampeg SVT-2PRO og Ampeg SVT-CL er AC linje i porten til strømforsyningen, polaritet switch, fuse placering og en to-connector sektion for bias justering. Den midterste del af forstærkere har en Slave Out-stik til at tilslutte en anden amp, med SVT-2PRO at have en ekstra svejse-møtrik for yderligere støtte til produktets bagside. Højre ende af SVT-CL har fire typer af grænseflader: en XLR-type jack, preamp ind/ud, impedans selector til 2 ohm og 4 ohm og tre phono stik bestående af to 1/4-inch stik og et Speakon stik. SVT-2PRO har et mere phono stik, samt en pre/post omdirigere.

Tekniske specifikationer

Hver Ampeg SVT-2PRO og Ampeg SVT-CL forstærker genererer op til 300 watt audio magt, uanset impedans udvalg. Signal-støj-forholdet--niveauet af det ønskede signal til baggrundsstøjen--er 80 decibel for hvert produkt. Enhederne, der opererer på 120 volt vekselstrøm og forbruge op til 460 watt, med en 50 til 60 hertz linje frekvens.

Fysiske dimensioner og vægt

Ampeg SVT-2PRO har en bredde på 19 inches eller 48.3 cm; en højde på 3,75 inches eller 9,5 cm; og en dybde af 15.75 inches eller 40 cm, med en vægt på 70 lbs. eller 31.75 kg. Ampeg SVT-CL er større og tungere: med en højde på 24 inches eller 61 cm; højde 11,5 inches og 29,2 cm; en dybde af 13 inches eller 33 cm; og en vægt på 80 lbs. eller 36.29 kg.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com