Specs af Samsung WEP480 Bluetooth Headset

March 15

Samsung WEP480 er en kompakt hænder-omkostningsfrit hovedtelefon til Bluetooth-kompatible mobiltelefoner og enheder. Samsung har målrettet headset til forbrugerne med en aktiv livsstil, som enhed funktioner integreret larmen-nedskæring teknologi. Dens mindre størrelse og indbygget digital signalbehandling gøre det en konkurrent til andre støjreducerende headset på markedet, såsom Aliph Kæbeben.

Batteriets levetid

WEP480 er udstyret med et genopladeligt batteri, der er i stand til at op til seks timers tale tid og 200 timer standby Inaktivitetstid. Det kan genoplades, ved hjælp af headset proprietære oplader, der er inkluderet med enheden.

Støjreducerende teknologi

Ved at ansætte to mikrofoner, er headsettet stand til at sammenligne to signaler og fjerne enhver fælles baggrundsstøj. Begge mikrofoner har også indbyggede ekko og vind støjreduktion. Den digital signal oparbejdelse teknologi, at Samsung bruger til at behandle støj annullering kræver brug af mindst to mikrofoner til at opnå komparative støjkilder og niveauer.

Andre specifikationer

Headsettet måler 0,7 inches lang, 1,8 inches lang og 0,4 inches dyb. Bluetooth integration i dette headset også tillader det at være parret op til to mobile enheder ad gangen. For eksempel, brugernes kunne parre det med deres mobil telefon og deres laptop og kunne skifte mellem de to enheder ved hjælp af den samme headset, undgå at parre headsettet med den respektive enhed, hver gang de skifter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com