Hvordan du udskifter en Serpentine bælte på en GMC Jimmy

September 20

GMC Jimmy drivremmen er et enkelt, nylon-forstærket bælte, der forvandler alt tilbehør på forsiden af motoren. Bæltet er holdt stramt med brugen af en fjederbelastet automatisk bælte spændet men efter brug, bælte vil strække og selv strammer ikke vil holde det stramt. Når dette sker, skal du erstatte bæltet med en ny. Erstatning serpentine bælter er tilgængelige fra en auto dele forhandler eller gennem GMC-forhandler.

Instruktioner

• Finde og afbryde negative batterikabel fra negative batteri terminalen på din Jimmy. Løsn klemmen bolt på kablet ende med en skruenøgle og løfte kabel ud, sætte den ud af den måde, mens du arbejder.

• Find serpentine bælte spændet. Der er to mulige placeringer i Jimmy for disse strammere. Et er lavt på forsiden af motoren og den anden er høj på forsiden af motoren. I begge tilfælde er det monteret nær midterlinjen af motoren.

• Placere en stikkontakt på center bolt, der holder stjernehjul trisse til strammer arm og derefter slå det med en skralde, flytter den mod uret. Fjerne bæltet fra motoren remskiver og smide det væk. Du vil ikke genbruge det.

• Installere en ny bælte på alle Remskiver, meget opmærksomme på stien over remskiver. Hvis stien er forkert, vil bælte slår tilbehør bagud forårsager skade på dem. Hvis du er usikker på sti, er der et diagram på radiator støtten under kølerhjelmen, der vil hjælpe dig.

• Rotere bælte spændet med uret for at stramme bæltet og derefter fjerne stikket og ratchet fra strammer. Installere negative batterikabel på batteriet og stramme klemme bolten med en skruenøgle.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com