Hvordan Cydia for iPhone arbejde?

December 28

Cydia er en applikation til rådighed til enhver iPhone, der har været jailbroken og liste med tusindvis af apps at ikke er tilgængelig i Apple App Store. Det er berømt for hosting apps, der gør det muligt at gøre ting Apple-godkendt apps ikke kan gøre. De kan gøre sådanne ting som emulere konsol videospil, giver mulighed for trådløs synkronisering med din computer og installere temaer.

Jailbreaking

En iPhone skal være jailbroken, før du kan installere Cydia. For at gøre dette, skal du besøge et websted gerne Jailbreakme.com. Jailbreaking installerer et lille program, der tilsidesætter begrænsninger i den iPhone iOS operativsystemet. Bemærk at Apple udsigt jailbreaking som en krænkelse af den iPhone slutbrugerlicensaftale, som kan ugyldiggøre din garanti og forstyrre ydeevne. Læs vejledningen grundigt, før du installerer software, jailbreaking. Du skal også forskning software for at sikre, at der er ingen sikkerhed risiko, såsom vira, forbundet med softwaren. Du kan fjerne jailbreak, ved at tilslutte iPhone til iTunes og genoprette iOS eller ved at opgradere din iOS til en ny version.

Installation og brug af Cydia

Efter jailbreaking din iPhone, vises et nyt ikon på iPhone-skærm. Tryk på dette ikon, så klik på ikonet Cydia. Dette installerer Cydia ansøgningen til iPhone. Når installationen er færdig, tryk på Cydia ikonet for at åbne app og gennemse biblioteket Cydia app. I modsætning til Æble App Opmagasinere vært Cydia ikke apps sig selv. Det er et bibliotek af apps hostet af forskellige app udviklere.

Apps

Cydia liste med tusindvis af apps at ikke er tilgængelig i Apple App Store. Mange er blevet afvist af Apple fordi de overtræder Apples Servicevilkår. Mange udviklere blot foretrækker at gøre deres apps tilgængelig via Cydia, snarere end gennem Apple. De fleste apps listet af Cydia er gratis at downloade. Andre apps kan prissættes overalt mellem $0,99 og $20. Du kan gennemse et udsnit af applikationer tilgængelige på cydia.saurik.com med hjælp af en webbrowser og derefter klikke på knappen "Cydia Store" eller knappen "Udvalgte".

Opgraderinger

Fordi Cydia og dens relaterede programmer kræver en jailbroken iPhone, vil du miste adgang til dem, når du opgraderer din iPhone iOS. Opgradering eller gendanne en iPhone fjerner enhver jalibreaking software fra enheden. Du skal jailbreak iPhone igen, og derefter geninstallere Cydia og derefter geninstallere apps. Cydia føre fortegnelser over de apps, du har downloadet, så du kan hente dem igen. Kontrollere hvis din jailbreaking software, Cydia og dine downloadede apps vil være kompatibel med den nye iOS før du opgraderer din iPhone.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com