Hvad er en skabelon i Microsoft Word?

June 6

Skabeloner i Microsoft Word er præ-formateret dokument rammer designet til at gøre at skabe et bestemt dokument lettere. Når Word startes, åbnes det automatisk i et tomt ark, men du kan vælge mellem hundredvis af interne skabeloner, hente mere fra internettet eller oprette din egen. Postskabeloner, kan du oprette en række dokumenter, fra værftet salg flyers til akademiske afhandlinger til lykønskningskort: alt du skal gøre er udveksle deres generiske tekst med din egen. Ved hjælp af skabeloner, kan du koncentrere dig om indholdet i stedet for formatering.

Etiketter og konvolutter

Opretter etiketter ved hjælp af Word er nemt og sjovt, fordi du kan købe færdiglavede udskriver etiketter, der er kompatibelt med Word. Det er bare et spørgsmål om at vælge typen etiketskabelon ønskede i menuen Word print. Du kan også oprette etiketter til konvolutterne eller bruge en konvolut skabelon til at udskrive direkte på konvolutterne--ikke mere måling konvolutten og sætte dine egne faner og margener.

Magasin og avisartikler

Mange nyhedsartikler er formateret i to kolonner. Magasin og avis skabeloner spare dig fra at skulle indstille sideskift og kolonner manuelt. Du kan også oprette dit eget nyhedsbrev fra disse skabeloner. Ordet avis skabeloner har automatisk dummy tekst i den skabelon, du kan slette eller overskrive. Du kan også vælge skabeloner til brochurer og programmer i en vifte af layout design.

CV'er og følgebreve

Vælg den helt rigtige skabelon til at udfylde med dit CV tekst for det altafgørende førstehåndsindtryk. Følgebrev skabeloner er nyttige værktøjer, når du indgive flere ansøgninger, så du kan justere kun de elementer, der skal ændres, som holdning selskabet, modtageren og dato.

Business og juridisk

Microsoft Word indeholder også skabeloner til juridiske dokumenter. Med disse skabeloner, kan du udarbejde notater og fakturaer, officielle selskab brevpapir og endda foreløbig skilsmissepapirer. Du skal stadig bruge en advokat til at fuldføre den sidstnævnte, men. Du kan bruge disse skabeloner for personlige aftaler, så godt. Lige har begge parter underskriver og notarize dokument for at gøre det bindende.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com