Chevron DEXRON-VI specifikationer

May 10

Chevron DEXRON-VI specifikationer

For at bevare sundheden for din bil transmission, anbefalede det er vigtigt at ændre og genopfylde transmissionsolie på alle intervaller. For General Motors køretøjer med en automatisk transmission, har Chevron formuleret en høj renhed syntetiske væske kaldet DEXRON-VI for alle GM transmissioner fra 2006 og senere. Denne transmissionsolie har en række unikke specifikationer, funktioner, fordele og applikationer.

Specifikationer for

Selvom der forekommer mindre variationer under fremstillingsprocessen, giver Chevron typisk test specifikationer, der skal være ens i alle DEXRON-VI prøver. Denne transmissionsolie materialer Data sikkerhed ark, muskel-og Skeletbesvær nummer er 16357. Det har en American Petroleum Institute--API-vægtfylde af 35.8, en viskositet indeks af 153, et flammepunkt på 403 grader Fahrenheit, og hæld punkt af-65 grader Fahrenheit. DEXRON-VI er røde i farven.

Funktioner

Fremstillet af høj renhed base bestande, har denne væske to gange den holdbarhed og stabilitet af DEXRON III væsker. Chevron designet DEXRON-VI så glat transmission shifting, for at beskytte transmission mod korrosion og slid; og til at modstå oxidative og termisk nedbrydning. Andre funktioner omfatter evnen til at fungere godt i et bredt temperaturområde og modstand mod skummende.

Fordele

Som en godkendt og officielle General Motors-transmissionsolie hjælper ved hjælp af DEXRON-VI forlænge nogen garantidækning, en forbruger har. Derudover da Chevron designet dette brændstof specielt til GM transmissioner, det ikke kun sikrer en problemfri drift i disse transmissioner, men det hjælper også til at formindske anbefalede transmission væske afløb intervaller til mindst 100.000 sømil.

Applikationer

Chevron har også lavet DEXRON-VI tilbage brugbar, hvilket betyder, at enhver transmission, der tog DEXRON-II eller DEXRON III-væske kan også trygt bruge den mere effektive DEXRON-VI i stedet. Chevron advarer mod at bruge DEXRON-VI med enhver transmission, der opfordrer til en anden slags transmissionsolie, især dem, der opfordrer til Allison C-4, ATF + 3, ATF + 4 eller MERCON type væsker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com