Sådan installeres Bulldog

March 5

Sådan installeres Bulldog

Strømstik Bulldog er en elektrisk stik, som kan være installeret på den forreste tungen af en rekreativ køretøj eller trailer. Dette gør det muligt at hæve forsiden af trailer tilknyttes en tow køretøjet. Den gennemsnitlige bruger kan udføre denne installation med håndværktøj.

Instruktioner

• Parkere din trailer på plant underlag. Bruge en hydraulisk donkraft til at placere den forreste ende af traileren på jack stande, slippe alle spændinger på fabrikken manuel jack.

• Fjern alt tilbehør, der er på forsiden af trailer i nærheden eller på den fabrik manuelle jack, såsom en batteri boks.

• Unbolt fabrik manuel jack fra trailer tungen. Typisk sikre tre store bolte den manuelle jack; fjerne dem og derefter trække fabrikken jack direkte op og fjern den. Gemme monteringsbolte og møtrikker.

• Indsæt Bulldog strømstik i fabrikken jack placering. Line up bolt huller og bruge fabrikken monteringsdele til at installere strømstik. Geninstaller batteriet eller tilbehøret, der blev installeret på fabrikken jack.

• Køre linjen magt til en strømkilde. Typisk vil dette på en RV være hovedbatteri monteret foran traileren, fordi det sidder kun en fod eller to fra strømstik. Tilslut den røde power linje til den røde/positive terminal på batteriet. Kør den sorte/negativ ledning til en placering, jorden, som vil enten være aktuelle jorden for dit batteri eller en all-metal bolt, der er forbundet med metalhus af køretøjet (f.eks. en metal bolt holder boksen metal beholder).

• Skub jack foden ind i bunden af strømstik, og Indsæt en pinkode for at låse jack foden. Teste handlingen power jack, derefter sætte stikket og fjerne jack stande.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com