DIY kikkert Collimation

June 3

DIY kikkert Collimation

Kikkerter er virkelig to små teleskoper kædet sammen og set af hvert øje separat. Optikken i hver kikkert element skal være korrekt justeret og de to enheder matchede for at producere identiske billeder i begge linser. Når billederne er identiske de synes at flette og hjernen opfatter dem som en enkelt skarpt billede. Forkert justerede, ikke-fusionerede billeder kan vises rodet og mangler klarhed eller fokus. Eller virkningen kan være subtile, manifesterer sig i øget belastning af øjnene og træthed, når du bruger kikkerten i længere perioder. Processen med matchende billeder på begge sider og tilpasse optikken kaldes collimation. Efter mange stød og jostles i feltet, kan ethvert par kikkert blive mis kollimeres. Mange gør kikkert har stilleskruer på hver tønde til at justere prismer og bringe billederne tilbage til justering.

Instruktioner

• Tage kikkerten udenfor og finde et objekt, der er mere end 100 yards væk og sammensat af lige lodrette og vandrette linjer. Et hus eller anden struktur er et godt valg.

• Fokusere kikkert struktur.

• Kontrollere vandret collimation ved at placere en lodret streg i struktur som kanten af en væg eller vinduesrammen. Suppleant din mening om én gang pr. andet af forsigtigt lukker det ene øje ad gangen. Ser for ethvert indtryk af bevægelse i den lodrette streg, når du skifter visning øjne. Nogle små bevægelse er normal. Overdreven lodret bevægelse--- eller nogen tilsyneladende lodret bevægelse i den lodrette streg--betyder tilpasning er påkrævet.

• For at kontrollere lodret collimation vælge en vandret linje som en tag line eller gutter. Flytte dine øjne omkring fire inches væk fra de kikkert linser samtidig med at observere den vandrette linje. Ser for enhver forskel i den vandrette linje fra en linse til den anden. Lodret mis collimation viser sig som en lille forskel i lodret position for vandrette streger.

• Find den prisme tilt justering gevindtap på hver tønde af kikkerten. Hvis kikkerten har en gummi vejrfast dækker det kan være nødvendigt at skrælle dækken tilbage for at finde stilleskruerne.

• Justere prisme tilt tapskruer med en lille guldsmed skruetrækker. Dreje gevindtap uret på højre side flytter billedet til venstre og ned. Dreje gevindtap mod uret på højre side flytter billedet til højre og op. På venstre side flytter vender gevindtap uret billedet til højre og ned. Dreje gevindtap mod uret flytter billedet til venstre og op.

• Foretage justeringer i små intervaller, ofte vurdere billederne ved hjælp af ovenstående fremgangsmåde, indtil de er justeret. Mindre lodret mis collimation kan ofte rettes ved at justere kun den ene side af kikkerten.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com