Hvordan du søger efter venner på MSN

December 4

Hvordan du søger efter venner på MSN

MSN er en forkortelse for Microsoft Network, som for nylig er blevet rebranded som Windows Live Messenger. Dette er en populær instant messenger-program, der kan bruges til at få vist onlinestatus for venner, og for at udveksle beskeder og filer, spille spil og videochat. Kontakter kan findes ved hjælp af dine samlinger af kontakter på andre tjenester eller et navn eller e-mail adresse.

Instruktioner

1 Åbn Messenger og klik på fanen venner.

2 Klik i det tomme felt under "Skriv et navn eller e-mail-adresse", hvis du har en særlig ven du gerne vil tilføje. Skriv i din vens e-mail-adresse, eller hendes brugernavnet på Messenger. Klik på "Næste" og derefter vælge din vens navn i det viste vindue. Klik på "Tilføj" for at sende hende en anmodning.

3 Klik på en af tjenesterne (såsom "Facebook") under "Tilføj personer fra andre tjenester" Hvis du gerne vil finde mange venner ved hjælp af dine andre online kontakter. Indtast dine login-oplysninger og klik på "Næste" for at foretage en søgning. Vælg de venner, du gerne vil tilføje på listen og klikke på "Tilføj" for at sende anmodninger.

Tips & advarsler

  • Du vil ikke kunne se en kontaktpersons status eller interagere med ham, indtil han accepterer din anmodning. Bruge et Brugernavn, dine venner vil genkende, så de ved, hvem du er.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com