Sådan fjerner Gateway Laptop Touchpad

November 2

Sådan fjerner Gateway Laptop Touchpad

Hvis du vil fjerne touchpad'en fra din Gateway laptop, skal du fjerne det øverste dæksel, også kendt som håndledsstøtte. At fjerne topdækslet normalt er ikke for svært, afhængigt af Gateway's model, da adgang til det indebærer lidt mere end at fjerne de korrekte skruer. Men, fordi laptop dele er meget sarte, skal du være meget forsigtig i, hvordan du håndterer computeren.

Hvis du har til hensigt at erstatte touchpad'en, kan du fjerne det og bytte den ud med en ny, men du kan også købe en topdækslet med et pegefelt, pre-installeret.

Instruktioner

1 Sluk Gateway laptop, så fjern vekselstrømadapteren fra strømstik. Fjern eventuelle andre enheder tilsluttet den bærbare computer.

2 Placere din hånd på et bare metal overflade til at frigive en ophobning af statisk elektricitet. Luk låget til din bærbare computer og vend computeren.

3 Skub batteriet lock over til siden hen til affyre batteriet ud fra dens rum.

4 Afsat batteriet, så slå din computer over igen, så at det står. Dreje den bærbare computer, så bagsiden (ikke i bunden) vender opad.

5 Fjern de to skruer sikring bezel i sted fra bagsiden af den bærbare computer.

6 Åbn låget til den bærbare computer, derefter indsætte en flad-head skruetrækker nedenunder ene ende af falsen at løsne det fra topdækslet. Ringen er placeret lige over tastaturet, men under skærmen.

7 Fjern forsigtigt bezel resten af vejen. Sæt enden af flad-head skruetrækker nedenunder øverst på tastaturet for at trække det væk fra den bærbare computer.

8 Vend tastaturet og placere det opad på topdækslet. Fjern kablet forbinder tastaturet til bundkortet. Du skal måske trække sig tilbage og låse en stik at sikre kablet i sted.

9 Indstille tastaturet til side. Fjern de fire skruer placeret lige under displayet og derefter fjerne kablet forbinder skærmen til bundkortet. Omhyggeligt afsat LCD-displayet.

10 Fjern de fire skruer i nærheden af midten af topdækslet. Frigive små blå og hvide kabel tilsluttes Gateway laptop touchpad.

11 Træk det øverste dæksel op fra bunden af den bærbare computer, fjerner touchpad sammen med det.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com