Sådan ændres den lokale installationskilde i Office 2007

April 5

Sådan ændres den lokale installationskilde i Office 2007

Hver gang Microsoft Office 2007 er installeret, en lokal installation source mappe oprettes der fortæller programmet hvor den lokale installationsfiler, skal softwaren skal repareres eller ændret. Du kan ændre denne kilde filplacering ved at ændre filen Config.xml i mappen opsætning for en Office 2007-installation.

Instruktioner

1 Åbn Windows Stifinder (Højreklik på "Start" knappen og vælg "Explore" eller "Åbn Windows Explorer") og navigere hen til den kildemappe hvor Office 2007 setup.exe-filen er placeret.

2 Højreklik på den Config.xml-fil og vælg "Åbn med" indstilling og derefter vælge en teksteditor til at åbne den med, som Notesblok eller WordPad.

3 Rul gennem dokumentet Config.xml, indtil du se elementet mærket "LIS." Kig på den mappe, der er angivet som "SOURCELIST" og ændre værdien for denne variabel til at være den fulde sti til den nye mappe du vil software til at se på for den lokale installationskilde. For eksempel kan du bruge "\office_server\data_location" som den lokale installationskilde.

4 Gem filen Config.xml og luk teksteditoren. Den lokale installationskilde er nu blevet ændret.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com