Sådan Fix Microsoft Streets og ture

February 23

"Microsoft Streets & Trips" er et program til at synkronisere styring hjælpemidler og planlægning trips med din computer. Programmet har brug for mange lapper og sætter op i år at beskæftige sig med bugs. Her er et par rettelser for nogle kendte tidligere problemer, men at beskæftige sig med dit specifikke problem, kan det være bedst at kontakte Microsoft.

Instruktioner

1 Besøg Microsofts websted og scanne Streets & Trips-supportfiler til din bestemt løsning. Microsoft har flere downloads i deres Microsoft Fix det katalog, der vil reparere specifikke problemer i registreringsdatabasen. Nedskrive den fejlmeddelelse, programmet giver dig og søge det på Microsoft Dataoverføre den lave det der svarer til dit problem. Hvis dit problem ikke er angivet, gå videre til trin 2.

2 Kontrollere, om alle de relevante drivere er installeret ved hjælp af Enhedshåndtering. Tilslut din GPS eller navigation enhed. Skriv "devmgmt.msc" i den "Opståen" ransage boks og åbne programmet. Klik på "Porte (COM & LPT)." Hvis du ikke kan se porte til "Microsoft GPS Port" eller "u-blox 5 GPS" og "Galileo modtager", installere driverne fra produkt-cd'en eller fra producentens websted.

3 Opdatere driveren fra produkt-disken ved at indsætte Streets & Trips installation DVD og lukke alle vinduer (herunder Streets & Trips). Komme tilbage til afsnittet "COM & LPT" i Enhedshåndtering og højreklik på navnet på enhed med et gult udråbstegn. Klik på "Opdater Driver" eller "Opdater driversoftware," og derefter "Gennemse computeren efter driversoftware," Klik på "Næste". Gennemse mappen "\GPSDRVRS" på dvd'en "Streets & Trips", derefter til mappen på din enhed (Pharos, Navation, etc.) og klik på "OK" og derefter "næste".

4 Kør programmet som administrator, hvis du modtager fejlen registreringsdatabasen svarer til "dine indstillinger i registreringsdatabasen for denne ansøgning blev ikke kopieret korrekt." Højreklik på ikonet for Streets & Trips, klik på "Egenskaber", "Genvej", "Advanced", og derefter "Kør som administrator". Så kan forsøg på at starte programmet igen, og det begynde at arbejde. Hvis ikke, gå videre til trin 5.

5 "Fjern og geninstaller Streets & Trips" ved at klikke på Start, skrive programmer og funktioner i søgefeltet og trykke "Enter". Klik på "Microsoft Streets & Trips" og klik "Fjern." Slet mappen "C:\Program Streets og ture", genstarte computeren med en ren start, tømme mappen Temp i Windows og derefter geninstallere programmet i en ny mappe end oprindelige.

Tips & advarsler

  • Hvis de ovennævnte potentielle løsninger ikke har hjulpet, er der nogle problemer at kun Microsoft kan løse ved hjælp af tech støtte, navnlig en visse startup fejl med version 2008. Ringe til firmaet på (866) 452-4755 for en løsning på dette problem.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com