Hvordan at reparere en indvendige dørpanel på en Subaru

January 18

De indvendige dørpaneler på din Subaru modtager en masse slid og ælde, når nogen kommer ind og ud af bilen, hæver eller sænker vinduer eller bare hviler en albue på døren afsats. Mindre pletter og tårer kan renset og limet med stof lim-- eller simpelthen ignoreret. Til sidst, selv, skal du muligvis til at reparere en beskadiget dørpanel ved fjernelse interiør trim og weatherproofing det og derefter erstatte den.

Instruktioner

• Fjerne den negative kabel fra batteriet til at forhindre utilsigtet elektrisk stød. Åbne døren.

• Indsæt en pry værktøj mellem vindue krank og dørpanel på køretøjer med manuel windows. Træk i håndtaget af værktøjet pry mod dig til at presse sine foråret klip holderen, frigøre vindue krank. Fjerne håndsving og sæt den til side. Du behøver ikke at fjerne magt vindue parametre; de kommer ud med panelet hoveddøren.

• Indsæt værktøjet pry under kanten af trim omkring det håndtag, du kan bruge til at åbne døren fra inde i bilen og snage rundt i kanten, indtil trim kan trækkes fri.

• Lirke ud den lille plast dækslet under den nederste ende af håndtaget, du kan bruge til at trække døren lukket indefra. Fjern udsatte fastholde skruen. Trække ud plastik stikket øverst på håndtaget og fjern træk håndtaget bevarer skruen, så du kan fjerne håndtaget og spjæld nedenunder.

• Indsæt en trim klip aftrækker værktøj mellem bagkant af døren trim og selve metal døren og lirke forsigtigt omkring kanterne til at frigive trim fra trim klippene. Fjern trim fra døren, være omhyggelig med ikke at rive eller skade det, hvis det skal genbruges.

• Tag ledninger kommer til magten skifter til låse eller windows. Gøre et notat af hvilken ledning går til hvilke stik. Tag ark af plast weatherproofing hvis det er beskadiget og har brug for udskiftning.

• Erstatte eventuelle beskadigede trim. Strække den weatherproofing plastfolie over metal dørkarmen, hvis du har fjernet det. Tilslut ledninger til strøm låse eller windows og placere den indvendige døren trim på forsiden af døren. Tryk for at springe tilbage til trim klip, arbejde din vej fra front til tilbage omkring kanterne.

• Erstatte træk håndtaget og spjæld, så spænd på fastholdelsesfaktorer skruer. Pop fastholde skrue adgang plug i håndtaget og fastholde skrue dækslet ind til kile. Tryk håndtaget trim på plads omkring håndtaget bruges til at åbne døren og tryk det let, hvis det er nødvendigt med plads til den. Tryk vindue pedalarmen (hvis køretøjet er udstyret) i position, indtil det springer på plads. Tilslut batterikabel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com