Hvordan får jeg rengøre trådløse fjernbetjeninger?

February 20

Hvordan får jeg rengøre trådløse fjernbetjeninger?

Pick up fjernbetjeningen fra dit TV, satellitmodtager, kabelboks, DVR eller audio komponenter og du kan se et overblik over hvilke knapper du trykker på den mest. De er dem med de fedtede lidt glorier omkring dem. Fjernbetjeninger afhente olier fra din hud og derefter disse olier tiltrækker snavs og støv. Tilføje nogle rester fra snack fødevarer som kartofler chips og efter et stykke tid fjernbetjeningen begynder at føle sig lidt snusket. Når det sker, er det tid til nogle klikkertræning clean-up.

Instruktioner

• Start med batterirummet. Fjerne AA eller AAA cellerne og polske terminalerne med glas fiber kuglepen eller blyant viskelæder. Glas fibre magt gennem korrosion, men hvis batterierne ikke har lækket, kan du ikke behøver noget mere end en let touch-up med viskelæderet. Lad ikke dine børn bruge viskelæderet, efter det er blevet udsat for batteri rester.

• Tør inde i batterirummet med mikrofiberklud. Udskift batterierne og lukke dækslet. Hvis du holder et batteri log, notere ned datoen og navnet på fjernbetjeningen, så du kan spore batterilevetid.

• Sørg for alle dine remote kommandoer arbejde. Hvis dette er en learning fjernbetjening, som du har programmeret kommandoer til andre enheder, skal du kan omprogrammere det hvis du har haft batterier ud for meget lang tid.

• Tør ned remote tilfældet med mikrofiberklud. Særlig opmærksomhed til det vindue, hvorigennem det infrarøde signal rejser for at nå de enheder, du er kontrollerende. En beskidt IR-vindue vil ikke giver signal til at komme igennem korrekt, som kan have en negativ effekt på din evne til at betjene enheden.

• Placer mikrofiberklud over forsiden af fjernbetjeningen og brug en vatpind til at gnide klud omkring knapperne. Undgå at bruge væsker i nærheden af knapperne, fordi de kan få inde i sagen og beskadige elektronikken.

• Tør omkring knapperne igen med en vatpind i sig selv. Vær omhyggelig med ikke at gnide hårdt nok til at skade markeringer på fjernbetjeningen.

Tips & advarsler

  • Du kan købe et glas fiber pen på et kamera eller elektronik butik. De er uvurderlige for rengøring korroderede batteri kontakter. Pas på ikke at lade små stykker af fibrene komme ind i din hud og forårsage irritation.
  • Find en lokal batteri genanvendelse destination, måske på et offentligt bibliotek filial, og undgå at kaste batterier i papirkurven.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com