De bedste hovedtelefoner Under $20

August 23

De bedste hovedtelefoner Under $20

God lydkvalitet, behagelig pasform og holdbarhed er vigtige egenskaber for øretelefoner. For at få alle føler disse i ét produkt, folk ofte, de skal bruge store summer af penge til at lytte til musik som de vil have. Brand navn øretelefoner kan koste op til $200, men der er flere produkter på markedet, der koster mindre end $20, der leverer en god lydoplevelse på trods af de lave omkostninger.

Skullcandy optøjer

Urolighederne er den laveste pris af Skullcandy linje og detail for omkring $19,99. Deres design er slanke og de kommer i mange forskellige farver. Skullcandy optøjer er in-ear hovedtelefoner med højttalere, der måler 11 mm. Ifølge støj narkomaner producerer sæt"en skarp og detaljeret lyd... mens annullering af ekstern støj." Ledningen er tungere end andre produkter, men længe nok til en komfortabel lytte, selv under løb.

JVC HA-FX34 Marshmallow

JVC skumfiduser er i-øret-enheder, der passer stramt ind i åbningen af øregangen, øge deres lyd blokering evne. JVC skumfiduser er lavet med en 3,28 fods friktion støj reduktion snor og kommer med en iPhone-kompatibel plug. Lydkvaliteten er anstændigt for den lave pris, men nogle brugere har haft problemer med ledning kortslutning ud i den første måned. Øre stykker er skum for komfort, og de kommer i en vifte af farver at vælge imellem.

Altec Lansing UHS301

Altec Lansing hovedtelefon lavet Art af Iphone's Top 20 liste for sin lave pris på $8,00 og dens tykke, robuste ledning. Trade-off for den lave pris er gennemsnitlige lydkvalitet på grund af silikone øre tips, som har en dæmpende virkning på lyd. Skudspidserne kommer i fire størrelser til at hjælpe brugeren med at finde en komfortabel pasform. Altec Lansings også komme med en bæretaske og en hovedtelefon jack adapter til at tillade disse øretelefoner til at bruges til enheder ud over iPhone.

Koss KSC75 Stereophone

Koss KSC75 polstret clip-ons er noteret på Bestcoverys liste over Top øretelefoner under $20. Med en blød skum pude og drejelige øre plader, er de lavet til en bedre pasform end andre øretelefoner. De koster omkring $19 og passer tæt på øret til at minimere støj. Nogle brugere rapporterer en manglende holdbarhed og behovet for hyppig udskiftning, men generelt, KSC75s er en god "over-the-ear" produkt.


© 2019 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com