Kørselsvejledning til Systemlink 3

November 24

Kørselsvejledning til Systemlink 3

Indtil flere enheder (herunder en tv-, video- og DVD afspiller) er den primære funktion af Systemlink 3 universel fjernbetjening med én enhed. Efter modtagelse af din enhed, kan du have et par spørgsmål til dens grundlæggende betjening. Efter et par enkle trin vil have du opererer din Systemlink effektivt i lidt tid. Lær at korrekt power din fjernbetjening, program fjernbetjeningen til at betjene dit TV, programmere din fjernbetjening til at styre en VCR og test rapport mellem din fjernbetjening og enheder.

Instruktioner

• Power fjernbetjeningen af første tænder fjernbetjeningen over på sit ansigt. Skub i batteri cover gren med fingeren og løft på forsiden. Installer to AAA-batterier i batteri kammer, være omhyggelig med at tænke på polaritet indikatorer trykt på indersiden af salen. Erstatte batteridækslet ved at klikke det tilbage på plads.

• Programmet fjernbetjeningen til dit tv ved først at dreje fjernsynet ved hjælp af knappen strømforsyning på dit TV. Brugervejledningen til den kode i din instruktionsbog til at bestemme den trecifrede kode for din enhed. Tryk og hold "Kode Søg" knappen (placeret på øverst i midten af fjernbetjeningen) indtil "Indikatoren" (placeret til højre for knappen "kodesøgning") begynder at blinke. Slip knappen "kodesøgning". Trykke på knappen "TV" (placeret under "Indikatorlys"). "Indikatoren" vil blinke så blive belyst. Indtast den tre-cifrede kode. Efter tre cifre er blevet angivet, vil "Indikatoren" gå. Peg fjernbetjeningen mod dit tv, og trykker på knappen "Off/On". Fjernsynet skal derefter slukke.

• Programmere en Videobåndoptager til din fjernbetjening ved først at dreje på Videobåndoptageren ved hjælp af knappen VCR 's egen magt. Find den tre-cifrede kode ved hjælp af "VCR kodelisten" i din instruktionsbog. Tryk og hold ned knappen "kodesøgning", vente "Indikatoren" til at belyse, så slip knappen "kodesøgning". Tryk og slip knappen "VCR/DVD". "Indikatoren" vil blinke så blive belyst. Skubbe i den tre-cifrede kode svarer med navnet på din Videobåndoptager. Indikatoren vil slukke. Peg fjernbetjeningen på Videobåndoptageren og trykke på knappen "Off/On". Videobåndoptageren bør derefter tændt.

• Skifte mellem knapperne "TV" og "VCR" at afprøve fjernbetjeningen. Tryk på "TV" og derefter skubbe den "Kanal op" og KANALNED"knapper til at bekræfte, at TV-kanalerne skiftende med fjernbetjeningen. Tryk på "VCR" og tryk på knapperne "Kanal op" og "KANALNED". Bekræfte, at de ændrer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com