Sådan kontrolleres støddæmpere eller Macpherson Struts i en Toyota Camry

October 28

En Toyota Camry har et MacPherson spankulere affjedringssystem. Stivere, der består af spiralfjedre og afdæmpende stød, er designet til at mindske virkningerne af bump og levere en jævnere ride. I en MacPherson strut forsamling, alle suspension komponenter er indeholdt i en enkelt enhed monteret i nærheden af panelet indre fender. Læs at afgøre hvorvidt stivere på din Toyota Camry skal udskiftes.

Instruktioner

• Tage din Camry for et rullefelt test. Bemærk, hvordan bilen opfører sig, når du bruger bremserne, tænder et hjørne, eller fremskynde. Være opmærksom på eventuelle vibrationer samt den generelle kvalitet af turen. Hvis ydeevne er dårlig, skal du muligvis erstatte coil springs i stivere.

• Lytte til nogen popping, klikke eller klaprende lyde. Hvis du hører nogen, tage den støjende spankulere fra hinanden ved hjælp af en fjeder kompressor. Kontrollere, om tætningen på akslen er beskadiget. Også kontrollere, om spankulere har lav modstand, hvilket betyder du skal udskifte den.

• Bounce bilen i den forreste først og derefter på bagsiden. Hvis der er nogen bindende, kunne det betyde, du har en bøjet skaft på en spankulere. Hvis du observere dårlig dæmpning, har derefter en spankulere sandsynligvis slidt ventiler. Tiden er inde til udskiftninger.

• Tjek den top mount forsamling bærer. Har nogen flytte rattet, mens du observere om det binder eller bevægelsen er ru. Hvis det synes problematisk, nødt MacPherson struts i din Toyota Camry sandsynligvis til at blive taget fra hinanden og repareret.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com