Sådan fjernes en kondensator ventilator Motor fra 2000 Honda Civic

June 19

Honda Civic blev introduceret i 1973 som reaktion på oliekrisen. Det pralede 40 mpg. 2000 Civic har en/c kondensator ventilator, der er adskilt fra motor fan. Kondensator ventilator motor kan udskiftes separat eller hele fan og bolig kan købes som en enhed. Kondensatoren fan opererer primært når køretøjet er i hvile. Det er ikke nødvendigt, så længe luft passerer gennem kondensatoren. Hvis ventilatoren fejler, mens air conditioning er på, og bilen er i hvile, bliver kabineluften varme, indtil bilen er i bevægelse igen.

Instruktioner

• Fjern de to øverste og to lavere 10 mm bolte sikre klimaanlæg kondensator til køleren støtte Ligklædet bruger et socket. Afbryde fan elektriske sele stik direkte bag fan.

• Fjerne boltene sikring aircondition high-side linjer til toppen af kondensatoren ligklæde, bruger et socket. Disse linjer er i den måde, hvilket gør det vanskeligt at løfte fan lige op. Omhyggeligt grab linjer på begge sider af fan svøb og skubbe dem bagud mod motoren lige nok til at tillade fan skal fjernes. Løft fan lige op og ud af bilen.

• Installer den nye fan på samme måde, som det blev fjernet. Juster bunden hullerne i svøb med huller i rammen. Installere de to bolte. Installere de to bolte i toppen af svøb og spænd alle fire.

• Træk aircondition linjer forsigtigt tilbage over fan svøb og indsætte og stramme de sikre bolte. Sæt elektriske sele-stik til fan.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com