Hvor hen til oplære for en køreprøven

March 13

Hvor hen til oplære for en køreprøven

Uddannelse til en køreprøve kan være skræmmende om din er en teenager, der netop nåede juridisk drivkraft age eller en voksen der flytter til en by med mindre offentlig transit muligheder. At tage sig tid til at uddanne dig selv på Bilkørsel love og øve bag rattet kan resultere i forbifarten testen med flyvende farver.

Instruktioner

• Læs alle undervisningsmateriale din Modtag. De fleste stater har chaufførernes test brochurer tilgængelige på kontoret, der håndterer motorkøretøjets licens. Nogle stater har skiftet til en digital e-format til at spare penge, og hæfterne kan downloades til din computer eller smart telefon. Den oplysende brochure vil skitsere de love og regler af vejen for din bestemt tilstand. Det har også nyttige diagrammer og definitioner du skal passere førerens tilladelse test.

• Praksis kører ofte. Når du få din tilstands betinget driver's tilladelse, er det tid til at slå vej. Du skal øve dig køre hver gang du har mulighed for. Hver stat har forskellige krav, men som regel en licenseret chauffør over 21 år skal være en passager i bilen, mens du er ved at lære at køre. Denne person skal være villig til at give dig instruktion og feedback på dine køreevner. Der kan også være restriktioner på tidspunkter af dagen kan du køre. Praksis kørsel i forskellige vejrforhold som regn, vind og sne. Også prøve at køre på motorveje, kurvede landeveje og på byens gader til at lære at håndtere hvert miljø. Nogle stater kræver at du praksis kører et bestemt antal timer før du er berettiget til at tage driver's license test.

• Tage en klasse eller kursus. Selv om dette ikke kræves i nogle stater, har at tage et Køreteknisk kursus eller endda en endags-klasse mange fordele. Først er det kan sænke din forsikring priser, når du får dit kørekort. Få tips og øve i en sikker indstilling med en certificeret instruktør kan undertiden være mindre stressende end læring fra en forælder eller søskende. Kørsel undervisere kan ofte være mere objektiv og konstruktiv med deres kritik. Nogle forældre har ikke tid til at lære deres børn at køre, eller du kan ikke have en bil hvor til praksis. Et kursus udbydes på en high school, college eller medborgerhus ofte giver en klasse bil for at praktisere.

• Lære test kursus. Endelig, før den store dag, tale med folk, der har taget prøven hvor du bor. Finde ud af, hvilke specifikke kompetencer er testet og på hvilke gader er gennemført. Hvis det er muligt, få en person, der har bestået prøve at ride med dig på et par praksis kører af banen.

Tips & advarsler

  • Sørg for den bil, du kører er sikker og forsikret, især hvis du låne et køretøj fra en ven. Det er ulovligt at køre uden Bilforsikring i de fleste stater. Du ønsker ikke et sort mærke på din rekord, før du får dit kørekort, da dette kan medføre problemer med at få forsikring for dit eget køretøj.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com