Sådan finder du en GPS Tracking System Under en bil

April 23

Sådan finder du en GPS Tracking System Under en bil

En Global Positioning System (GPS) enheden er en lille tracker bruges primært til at overvåge den geografiske placering af et køretøj. Det kan også give oplysninger såsom hastighed, retning og højde på et køretøj. Hvis du har mistanke om, at nogen kan have installeret en GPS system under bilen er der et par måder, du kan finde og fjerne den.

Instruktioner

• Begynder ved at gøre en besigtigelse af bilens undervogn. Det kan være nyttigt at bruge et spejl for de steder, som du ikke kan se direkte. Du er på udkig efter en lille sort eller grå kasse på størrelse med et spil kort. Det kan blive hængende på bilen med en stærk magnet. Hvis du ser det bare fjerne det og sluk enheden eller fjerne batteriet.

• Købe en GPS bug detektor. Dette er en lille håndholdt enhed, der fungerer ved at afsløre transmission af radiosignaler på de frekvenser, der anvendes af GPS-enheder. Fra 2010 afhængig pris mellem $250-$500, af det mærke, at du køber.

• Tænd enheden og begynde fejende nedenunder bilens transport. Registrering af enheden finder enhver transmission inden for 5-10 meter og vil advare dig med en blinkende rødt lys eller en summende lyd.

• Feje bilen to til tre gange med forskellige intervaller. Der er semi-passiv GPS systemer, som kun videresender hver 30 minutter eller deromkring. Hvis du forsøger at finde enheden mellem mellemrum kan du ikke registrere det. Så sørg for at gøre flere fejer.

• Fjerne GPS tracking system. Når du har placeret GPS tracker fjerne det fra din bil og tage ud af batterierne. Dette vil forhindre det sender flere oplysninger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com