Hvad sker der, hvis du stopper forsikringen på en leasede køretøj?

April 17

Droppe forsikringsdækning på en leasede køretøj har konsekvenser. Ligesom når du foretager betalinger på en auto-lån, når leasing et køretøj auto forsikring beskytter lien indehaveren fra tab.

Leasingaftaler

Auto lease kontrakter kan variere lidt, men alle leasingaftaler indeholder en oplysende erklæring dækker forsikringskrav, overskydende slid og ælde, kilometertal, tidlig opsigelse og et afsnit, der skitserer, hvad sker der, hvis køretøjet er stjålet eller ødelagt.

Generelle krav

Leasingaftaler detaljeret dækning en leasingtager (person, der leasing) er forpligtet til at bære. Du vil være forpligtet til at betale for det selv.

Grundlæggende dækning

Din kontrakt vil mest sandsynligvis kræve alle de grundlæggende dækning herunder personskade, død, ansvar, skader på ejendom, omfattende og kollision med angivne dækning grænser og selvrisikoen skitseret. Check med din tilstands Institut for forsikring for at finde ud af hvad din lovpligtige minimumsplacering er så godt.

Tilbagetagelse

Hvis du undlader at holde din lejede bil forsikret, kan udlejeren generobre din bil. Hvis dette er tilfældet, vil det være stavet i leasingaftalen.

Tvunget forsikring

Alternativt kan udlejere købe "tvungen" forsikring for at beskytte deres interesse i køretøjet, tilføje disse omkostninger til din betalinger plus gebyrer og bøder.

Konsekvenser

Droppe auto forsikringsdækning på en leasede køretøj kan udsætte dig for erstatningsansvar, er ulovlig i henhold til loven og kan ødelægge din kreditværdighed.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com