Min Blackberry LED er blinkende forskellige farver

July 13

Min Blackberry LED er blinkende forskellige farver

BlackBerry smartphone skærme giver meddelelser. Brombær også formidle subtile budskaber til deres brugere via en LED lys støder op til skærmen. Ny BlackBerry-brugere kan finde disse forskellige farvede signaler forvirrende. Når du er bekendt med betydningen bag hver farve, dog finde du sandsynligvis dem nyttige i advare dig til en række spørgsmål.

Grøn

Når LED på din BlackBerry blinker grønt, betyder det, at du er inden for en zone, trådløs dækning. Enhver tid du se grønt lys, er du i stand til at foretage og modtage telefonopkald, sende og modtage e-mails og surfe på internettet.

Rød

En rød farve stammer fra LED på din BlackBerry er ikke tegn på at noget er galt, men det afslører, at noget på enheden kræver din opmærksomhed. En blinkende rødt lys betyder at BlackBerry har modtaget en korrespondance, du ikke har endnu set; Dette kunne være en forpasset telefonopkald, e-mail, SMS eller BlackBerry Messenger besked. Når du kontrollere opkaldsloggen, læse e-mail eller Åbn meddelelsen, det røde lys vender tilbage til grøn.

Blå

LED på din BlackBerry begynder at blinke blåt, så snart du synkroniserer enheden med et Bluetooth-headset. Med et hurtigt blik på en BlackBerry, viser et blåt lys, vil du vide, at Bluetooth er engageret. Når du afbryder forbindelsen til Bluetooth, forsvinder det blå lys.

Gul

En gul blinkende lys på din BlackBerry indikerer, at telefonens batteri opbrugt. Når du ser det gule lys, slutte telefonen til en oplader hurtigst muligt. Hvor lang tid vil du kunne bruge telefonen, når den lyser gult afhænger af dit forbrug, men enheden oplades vil løse problemet. LED-indikatoren forbliver gule, mens telefonen oplades.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com