Mobiltelefon GPS Tracking teknologi

July 20

Mobiltelefon GPS Tracking teknologi

Mobiltelefoner med global positioning system (GPS) chips kan have deres placering spores af både brugeren af telefonen og netværket, mobilen er tilsluttet. Software på den håndholdte eller netværk kan bruges til at formidle disse oplysninger til tredjemand, undertiden ved valg af brugeren, undertiden ikke.

Fakta

GPS systemer fungerer ved at forbinde din mobiltelefon til kredser brandstof satellitter. "brandstof" betyder, at de bevæger sig med en hastighed, som holder dem i den samme placering i forhold til jorden, matchende hastigheden af jordens rotation. Når din mobiltelefon er inden for rækkevidde af to GPS-satellitter, din placering kan være triangulated matematisk (de tre punkter i trekanten er din mobiltelefon og de to satellitter). Denne placering er altid til rådighed, ved lov, at beredskabstjenesterne når du placerer en 911 opkald, og er derfor tilgængelig for din udbyder. Den bedste måde at undgå, at din placering spores er at slukke din mobiltelefon.

Betydning

Nu er tilbudt Placeringsafhængig tjenester såsom Google Latitude, som giver mulighed for lokationen skal udsendes til dine venner og kontaktpersoner. Denne service er fuldt styrbar af brugeren, der kan ændre hans præferencer at beskytte hans privatliv. Dit GPS-signal er altid tilgængelige til netværket, når GPS er aktiv---som kan gemme minutter på nødberedskab gange når 911 kaldes, og derfor redder liv. (Telefoner uden GPS kan have deres placering bestemmes mindre netop til anvendelse i nødstilfælde, ved hjælp af triangulering fra mobilmaster i netværk.)

Typer

Software-tjenester er enten tredjeparts-applikationer eller web-sites (såsom Google Latitude), eller er en del af din celle phone operativsystem. Check din manual, eller ring til din trådløse tjenesteudbyder for at fastslå, hvis beliggenhed tjenester automatisk er aktiveret i telefonen. Hvis beliggenhed tjenester leveres af netværkssoftware, skal du bede din udbyder, hvis du ønsker dine personlige oplysninger beskyttet mere end standardindstillingerne giver.

Geografi

GPS afhængig af satellitteknologi og teoretisk, har en global rækkevidde, men det kan ikke trænge ind på de fleste indendørs eller underjordiske steder. GPS-nøjagtigheden forbedres, når du er inden for rækkevidde af mere end to GPS-satellitter.

Misforståelser

Flere websteder foregiver at tillade nogen at spore en mobiltelefon ved at skrive deres telefonnumre ind på webstedet. Disse websteder er hoaxes; mens disse data kan være tilgængelige via de metoder, der er anført ovenfor, er ingen af disse sporing databaser offentligt tilgængelige.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com