Hvilken Type af HDMI kabel skal jeg bruge?

April 25

Hvilken Type af HDMI kabel skal jeg bruge?

At eje en high - definition tv kan være fascinerende, men at sætte den op med de korrekte kabler er afgørende for at få den bedste billedkvalitet. Det er hvor HDMI eller High-Definition Multimedia Interface, kommer. HDMI kabler bære høj kvalitet billede samt surroundsound, eliminerer behovet for flere lyd/videokabler.

HDMI standarder

HDMI kablerne overfører milliarder farver inden for den visuelle spektrum.

I September 2010 er mest standardversionen af HDMI kabel version 1.3, selvom version 1.4 er blevet frigivet. Ifølge HDMI Licensing ressourcer webside giver version 1.3 kabler høje hastigheder, mere end en milliard farver og støtte til Dolby TrueHD lyd.

HDTV via HDMI

Forældede billedrør tv'er understøtter ikke HDMI.

Hvis dit HDTV er tilsluttet en HDMI-understøttet enhed, Sørg for at bruge en HDMI version 1.3 eller 1,4 kabel (versionsnummeret vises på det kabel emballage). For high-definition kabel- eller satellit-TV og DVD-afspillere overfører et standard HDMI kabel 1080i og 720p signaler. Til brug med en Blu-Ray-afspiller overfører en high-speed HDMI-kabel 1080p signaler.

HDMI med bærbare enheder

Nyere kameraer understøtter HDMI med Micro HDMI acceptorer.

HDMI kabel versionerne 1.3 og 1.4 støtte stik til video systemer i køretøjer samt bærbare enheder. HDMI Licensing siger alle HDMI magt kan overføres gennem en mindre Type E stik til bil video systemer og en Micro HDMI stik til bærbare enheder såsom mobiltelefoner og kameraer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com