Sådan foretages fejlfinding af en 1998 Jeep Laredo

January 12

Sådan foretages fejlfinding af en 1998 Jeep Laredo

1998 Jeep Laredo er en udløber af Jeep Grand Cherokee. Det er en mellemstor sport utility køretøj med plads til fem passagerer og kommer i enten en V6 eller V8, selv Edmunds.com anbefaler splurging på V8, hvis du kan, fordi den ydeevne og magt er overlegen. Når din Laredo udviser tegn på problemer, fejlfinde symptomer med udelukkelsesmetoden. Start med dash målere og videre til kilderne til magten i motoren.

Instruktioner

• Test generator og batteri for tilstrækkelig spænding output. Tilslut positivt og negative voltmeter fører til positive og negative batteri indlæg mens motoren er slukket. Aflæsningen på voltmeter er en angivelse af spændingen i batteriet. Den bør læses mellem 12,5 og 12,8 volt. Krank motoren og kontrollere læsning igen, denne gang til generatoren. Læsning bør være mellem 13.6 og 14,3 volt.

• Kontrollér sikringerne for pauser. Panelet fuse er Dash på førerens side. Trække hver fuse for at inspicere visuelt, eller bruge et test lys ved grundstødning ledning til en metal bolt, tænde tændingsnøglen og trykke spidsen af testen lys til begge ender af hver fuse. Fjerne og udskifte enhver lunte, der undlader at foretage test lyset tændes.

• Trække trouble koder. Krog en diagnostisk scanner til prøven port under stregen, drej nøglen "På" og følg anvisningerne på skærmen på scanneren til at trække koderne. Nedskrive koderne og slå deres betydninger i en reparation manual, eller se online for en liste af Chrysler koder.

• Se under hætten med motoren i gang. Check for løse bælter, løs eller afbrudt ledninger og tydelige tegn på skade. Rust, korrosion og spildte Batterisyre er alle tegn på manglende dele. Identificere kilden og fejlfinding i forbindelse med del.

• Teste termostat, radiator fan og kølervæske niveauer hvis Jeep er overophedet. Krank motoren og lad det tomgang til driftstemperatur. Løft hood og røre den øverste radiator slange. Hvis termostaten fungerer korrekt, har det åbnet for at frigive varme fra den kørende motor til radiator, hvilket gør den øverste radiator slange meget varm at røre. Kontroller, at blæseren tændes, når motoren er varm, og sørg for din kølervæske er ren og fyldt ordentligt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com