Plasma TV advarsler

February 15

Plasma-TV er en af de mest populære teknologier i branchen, men det er ikke uden nogle potentielle problemer for ejere. Hvis du overvejer at købe et plasma-TV, kan du få et TV med solid ydeevne, men på samme tid, du har brug at vide hvad nogle af mulige problemer er for at undgå dem.

Skærmen brænde i

En af de største potentielle problemer med plasma-TV er muligheden for skærmen brænde i. Dette er et fænomen, som opstår, når et billede er tilbage på skærmen i lang tid. Hvis billedet er på skærmbilledet for længe, brænder det permanent ind i skærmen. Så, selvom du ændrer billedet, vil du stadig se en skitse af billedet på skærmen. Hvis du spiller videospil, kunne dette være et problem, som du kan holde pause i spillet og forlader billedet på skærmen i længere tid.

Forbrugende energi

Plasma tv forbruge mere elektricitet end andre lignende fjernsyn. For eksempel, sammenlignet med en LCD-skærm eller en fremskrivning TV, vil det som regel forbruge mere elektricitet på en regelmæssig basis. Dette betyder, at din elregning kunne gå en smule, hvis du var vant til at bruge en anden type af tv. Det vil ikke være en betydelig forskel i mængden af elektricitet, der anvendes til hele dit hus, kan det gøre en forskel.

Pixel fejl

Et andet problem du kunne køre ind med et plasma-TV er pixel fejl. Mange af plasma-tv produceres af mærker, ikke der kendte har problemer med pixel svigtende. Medmindre du har et stort antal pixel, der mislykkes på dit TV, kan du muligvis ikke bytte det for en anden enhed. Hvis mange af pixel mislykkes, kan det gøre det seriøst svært at se et show.

Refleksioner på skærmen

Når du køber nye plasma-TV, er et andet problem du kunne støde skærmen tænkepause. Dette er et fænomen, der opstår, når du kan se overvejelser i TV raster. For eksempel, når du står foran tv'et, kan du nemt se din refleksion, som hvis du kigger ind i et spejl. Ikke alle plasmaskærme gøre dette, og du bør tjekke enheden, før du foretager et køb til at se, om dette vil være et problem.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com