Problemer med registrering af støj på en Sony MiniDV Camcorder

March 30

Problemer med registrering af støj på en Sony MiniDV Camcorder

Sony MiniDV-videokameraer optage digital video og lyd på små digitale videokassetter. Brugere kan mærke at lydoptagelser fra disse kameraer har en meget hørbar hiss spille hele og tror, at enheden funktionssvigt. Dette er dog på grund af placeringen af mikrofonen i kameraet, som påvirker alle båndbaserede kameraer. Heldigvis kan du fjerne disse problemer med en ekstern videokamera mikrofon.

Årsager

Støj fra en Sony MiniDV camcorder er på grund af den interne mikrofon på enheden. Fordi mikrofonen er inde i kameraet, er det også opfanger de interne arbejdsgange af kameraet. Den skingre hiss på video optaget af et kamera, Sony MiniDV er fra bevægelsen optagelse af kameraets båndstation. Også, nogen lyde lavet fra at holde kameraet vil kunne høres på MiniDV båndoptagelse.

Ekstern mikrofon

Den bedste måde at løse optagelse støj problem, når du bruger en Sony MiniDV camcorder er at bruge en ekstern mikrofon. Placere mikrofonen så langt væk fra kameraet som muligt og tæt på dit motiv til at få den bedste lydkvalitet. Jer vil savn en stereo mikrofon med en 1/8 tomme mini stereo plug. Men ikke alle Sony MiniDV videokamera model har en ekstern mikrofon-indgang, så denne løsning ikke kan arbejde for alle brugere.

Hotshoe mikrofon

Hvis din Sony MiniDV camcorder ikke har en ekstern mikrofonindgang, kan du stadig forbedre lydkvaliteten ved at bruge en hotshoe mikrofon. Sony fremstillet flere forskellige modeller af disse mikrofoner, som tilsluttes hotshoe port på toppen af dit kamera. Når først sammenhængende, vil kameraet genkender mikrofonen og bruge den til at optage lyd i stedet for den interne mikrofon. Mens dette vil forbedre lydkvaliteten, kan du stadig mærke en svag støj fra kameraet, at mikrofonen er stadig tæt nok til at høre kameraets båndstation.

Optage lyd hver for sig

Du kan optage lyd til din Sony MiniDV camcorder på en bærbar lyd optageenhed og synkronisere lydspor til video, når du redigerer video. Men denne metode kræver mere arbejde og anbefales ikke til nybegyndere videographers, der ikke planlægger at redigere deres MiniDV optagelser.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com