Hvordan til at oplade et batteri

April 13

Indført i 1996, er lithium polymer eller "lipo" batterier en variation af den kendte lithium-ion batteri. De polymer-baseret design eliminerer metal beklædning af traditionelle lithium batterier, hvilket gør dem lette og ideel til mobiltelefoner, PDA'er og lignende elektroniske apparater. Det er ikke vanskeligt at opkræve et lipo batteri, men det er vigtigt at du følger trin. Ukorrekt opladning kan forårsage batterier til overpris. Dette vil ikke kun forkorte en lipo batteri levetid, men det er også en alvorlig brandfare.

Instruktioner

1 Brug kun batteriopladere designet til lithium-batterier. Når et batteri er fuldt opladet, drop batteri procedurer en lille men særprægede i spænding der fortæller opladeren slukke. Andre typer af batteriopladere har ikke denne funktion og vil overprisen et lithium polymer batteri, at skabe en brandfare. En god oplader vil også have en spænding udlæsning og timer som ekstra sikkerhedsfunktioner.

2 Teste spænding på hver celle i en batteripakke hver 8 til 10 afgifter. Bruge et batteri spænding testeren til at kontrollere hver celle individuelt. Hvis du oplader en lipo batteri pack med en celle, hvis spænding afviger fra de andre 0,1 volt og derover, kan opladeren ikke genkende en fuld opladning og fortsæt opladning. Dette kan forårsage batteriet tilbage for at antænde eller eksplodere.

3 Sæt batteriet i opladeren og tænde den (Sørg for at det er sat). Kontrollere udlæsning for at se, at alle celler i et batteri oplader. Du bør indstille opladeren til 4,20 volt til at oplade et batteri. Men hvis du indstiller spændingen lidt lavere på 4,10 volt vil dette give dig en 80 procents opladning og høj grad forlænge batteriets levetid.

4 Tillad tilstrækkelig tid til at oplade et batteri. Hvis det er fuldt afladet, skal du muligvis opkræve et lipo batteri natten over, men som regel 4-6 timer er tilstrækkelig. Indstille timeren, hvis batteriladeren har man som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Når batteriet er opladet, slukke for opladeren og geninstaller batteriet i den elektroniske enhed det beføjelser.

5 Opkræve et lipo batteri til 40 procent, hvis du vil gemme den. Fuldt oplade lithium batterier uden at umiddelbart bruge dem forkorter deres liv. De mister en betydelig del af afgift efter et par dage, så kan du med jævne mellemrum bringer batteriet tilbage til 40 procent, hvis du er tilbøjelige til brug for det med kort varsel.

Tips & advarsler

  • I modsætning til alkaline eller nikkel-cadmium-batterier, lithium-batterier er ikke skadet, hvis de er helt afladet. Gemme lipo batterier ud af direkte sollys i et køligt, tørt sted. Placer dem på et ikke-ledende overflade eller de mister hurtigt deres ladning.
  • Efterlad ikke oplade lithium polymer eller ion batterier uden opsyn. En fejl kan resultere i en brand.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com