Hvordan at afkorte tekst i PHP

February 7

Når du ønsker at holde en titel til en linje, selv når brugerne kan indtaste titler, så længe de kan lide, præsenterer afkortes en god løsning. Afkortes teksten betyder at skære det efter et vist antal bogstaver eller tal--flere ofte kaldt "tegn" i programmering. I de fleste tilfælde, både forfattere og programmører angive afkortet eller cut-off tekst med en ellipse, som du kan tilføje i dine PHP-kode. Du kan bruge dette i kombination med funktionen "substr()" til at oprette den ønskede effekt.

Instruktioner

1 Klik på "Start"-knappen på proceslinjen i Windows og skrive "Notesblok" eller navnet på din Kodeeditor i den ransage advokatstanden. Tryk på "Enter" for at indlæse programmet.

2 Naviger til "Fil" på den øverste menubjælke og åbne den fil, der indeholder tekst, der skal afkortes. Hvis dette ikke allerede er en PHP fil, gå tilbage til "Filer" og vælg "Gem som". Gem filen med filtypenavnet PHP, så serveren vil vide, at det skal udføre PHP kode.

3 Find den tekst du vil afkorte. Sætte teksten i funktionen "substr()":

substr ("Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.');

4 Indstille funktionen "substr()" til en variabel, så du kan udskrive sine resultater til browseren senere:

$truncated = substr ("Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.');

5 Giv strengen en maksimal størrelse ved at angive dens længde. Funktionen "substr()" tager tre parametre. Den første parameter blev din streng. Det andet parameter fortæller funktionen hvor man kan begynde at tælle. Parameteren længde er sidste.

$truncated = substr ('Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.', 0, 30);

Ovenstående kode begynder at tælle fra begyndelsen og vil afskære strengen efter 30 tegn.

6 Output variablen "$truncated" til browseren. Tilføj et punktum efter variablen og derefter placere en ellipse inde i enkelte eller dobbelte anførselstegn til at vise at du afkortes teksten. Husk at lukke sætningen output med et semikolon:

ECHO $truncated. "& hellip';

Bemærk brugen af "& hellip" ovenfor. Dette er en HTML-specialtegn kode, der vil placere et sandt ellipse på din webside. En ægte ellipse er et enkelt tegn, der ligner tre punktummer.

Tips & advarsler

  • Brug af en linje-nummereret Kodeeditor vil hjælpe dig enormt når redigering og fejlretning større PHP filer. Notesblok virker fint, men viser ikke linjenumre ved siden af linjerne.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com