Hvordan du genopbygger en ATV Master bremse Cylinder

November 16

Hvordan du genopbygger en ATV Master bremse Cylinder

En ATV bremse master cylinder er ansvarlig for at generere det hydrauliske tryk, der lukker bremseklodser omkring hjulet bremseskiver. Den hovedcylinder er stærkt afhængig af de forskellige sæler, der forhindrer hydraulisk bremsevæsken fra siver ud af sin bolig. Over tid kan disse sæler bliver sprødt og knæk, tillader væske at flygte og reducere bremsekraft i processen. Intern forurening kan også foul sæler og beskadige cylinderens pres-genererende stempel. For at forhindre problemer, kan en utæt eller beslaglagt hovedcylinder genopbygges med nye dele og grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

• Fjerne den hovedcylinder væske beholder cover, enten i hånden eller med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker til at fjerne den dækker bolte. Trække gummi membran af den væske beholder. Sutte bremsevæske ud af beholderen med en sifon.

• Skru den hovedcylinder styr aborre bolte med en topnøgle. Løft hovedcylinder ud af styret. Wrap et håndklæde omkring den hovedcylinder og fjerne bremse linje bolt fra slutningen af cylinder med en topnøgle. SOP op enhver resterende bremsevæske med et håndklæde. Angiv den hovedcylinder på en ren arbejdsplads.

• Fjerne bremsehåndtagets møtrik fra bunden af hovedcylinder med topnøgle. Skru den håndtaget pivot bolt med et fladt hoved skruetrækker. Træk håndtaget fra hovedcylinder adgang til stemplet.

• Trække gummi-støvhætten ud af den hovedcylinder stempel. Lirke ud af stempel låseringen med nål næse tænger. Træk stemplet og stempel foråret ud af den hovedcylinder.

• Ren den hovedcylinder væske beholder og væske passager med isopropylalkohol. Blow komprimeret luft gennem hovedcylinder at løsne nogen fanget sediment eller snavs.

• Undersøg hovedcylinder boliger og stempels afdeling for revner, ridser eller grubetæring. Erstatte den hovedcylinder, hvis det er beskadiget på nogen måde.

• Pels nye piston og piston foråret med ren bremsevæske. Slip stempel foråret i den hovedcylinder stempel kammer derefter placere stemplet over det. Indsæt en ny låseringen over stemplet med nål næse tænger. Skubbe en ny gummi støv boot over ende af stemplet.

• Geninstallere hovedcylinder på styret og vedhæfte bremsehåndtaget, efter den modsatte metode til fjernelse. Skrue bremse linje bolt på plads for enden af hovedcylinder med topnøgle.

• Fyld den hovedcylinder væske beholder med friske bremsevæske. Placer et nyt gummi membran over den væske beholder. Skrue containeren dækslet på plads, enten i hånden eller med Phillips hoved skruetrækker til at stramme den dækker bolte.

Tips & advarsler

  • Bremsevæske vil skade plast og malede overflader. Dække alle malede områder af ATV med en dråbe klud eller et håndklæde før du begynder arbejdet. Beskyttende handsker for at undgå hudirritation forårsaget af kontakt med bremsevæske.
  • Brug kun isopropylalkohol eller frisk bremsevæske hen til ren den hovedcylinder. Andre rengøringsmidler kan beskadige den hovedcylinder.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com