Polaris Ranger Four-by-Four Specs

February 11

Polaris Ranger Four-by-Four Specs

Polaris Ranger four-by-four er en tre-sæders ATV (alle terrængående køretøj), der er nyttig for en række forskellige applikationer, herunder udendørs eventyr, ranches, landbrug og byggepladser. Polaris Ranger four-by-four kom på markedet i 1997 og blev fremstillet af en Medina, Minnesota-baserede selskab ved navn Polaris industrier. Polaris Ranger four-by-four består af forskellige forskellige specifikationer.

Motor

Polaris Ranger four-by-four har en fire-takts motor, hvilket betyder, at motoren kræver fire separate strøg til at fuldføre en fuld cyklus. De nødvendige firetaktere er indtagelse, komprimering, magt og udstødning. Enkelt cylinder motor har en elektrisk startmotor. "Motorens slagvolumen" er et begreb, der anvendes til beskrivelse af rumfanget af cylindre i motoren. Forskydning for Polaris Ranger four-by-four er 499 cc (kubikcentimeter). Hestekræfter for motoren er 23 hestekræfter.

Bremser

Både foran og Polaris Ranger four-by-four bageste bremser er hydrauliske skivebremser. Hydrauliske bremser udnytte et system af flere stempler. Systemet tillader overførsel af kraft til mindst to stempler. Hydrauliske bremser udnytte bremsevæske for at lægge pres at bremse mekanisme. Skivebremser er ansvarlig for at stoppe ATM ved flytning. Skivebremser er sammensat af rotorer, stempler, calipre og bremseklodser.

Dimensioner

Polaris Ranger four-by-four er 75 inches i højden, med en bredde på 60 inches. Den samlede længde af ATV er 113 inches. Tørvægt (som inkluderer alle standard udstyr, brændstof, olie og andre vigtige væsker) er 1,214 pounds. Ordet "akselafstand" beskriver den fulde afstand mellem de midterste dele af forreste og bagerste hjul. Akselafstand af Polaris Ranger four-by-four er 76 inches. Kørehøjde (også kendt som frihøjde) refererer til den samlede plads mellem bunden af rammerne for four-by-four og dæk base. Kørehøjde af køretøjet er ene fod. Brændstofkapacitet for ATV'EN er ni gallons.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com