Hvordan kan man øge brændstof kilometertal på en GMC Yukon eller Chevy Tahoe

November 1

Hvordan kan man øge brændstof kilometertal på en GMC Yukon eller Chevy Tahoe

GMC Yukon og Chevy Tahoe er stort set den samme køretøj. Begge er i fuld størrelse SUV fremstillet af firmaet General Motors under to forskellige mærker og modeller. Yukon og Tahoe tilbyder mange af de samme funktioner og deler den samme krop design og specifikationer fra år til år. I 2008 indført General Motors både af disse køretøjer i en hybrid løsning så godt. Der er ændringer og justeringer kan man spare brændstof i disse køretøjer.

Instruktioner

• Købe hybrid model af Yukon eller Tahoe. Brændstoføkonomi, regeringer hjemmeside for benzin kilometertal oplysninger og statistikker, hævder, at hybrid Tahoe og Yukon få 25 procent bedre brændstoføkonomi end de ikke-hybrid modeller. Hvis du har en Yukon eller Tahoe og elsker køretøjet men hader brændstof kilometertal, bør du seriøst overveje at opgradere til hybrid. De langsigtede besparelser på brændstof kan muligvis indhente prisforskellen over livet i dit køretøj.

• Ordentligt vedligeholde dine Yukon eller Tahoe's motor. Disse er store, tunge køretøjer og de mere motor har arbejde, værre brændstof kilometertal vil du få. Ordentlig olieskift, rettidig tune-ups og hurtige reparationer vil alle hjælpe med at holde din motor i god stand, kører.

• Begrænse mængden af fragt du bære. Der er en masse opbevaring plads i din Yukon eller Tahoe, men ekstra vægt falder din gas kilometertal. Undgå at transportere tunge objekter lange afstande eller unødigt. En god tommelfingerregel på fragt er at du ikke har brug for det hver dag, det sandsynligvis ikke behøver at være i dit køretøj.

• Udskift din exisisting dæk med lav rullende modstand dæk. Union of Concerned Scientists anslår, at disse specialdesignede dæk kan forbedre din brændstoføkonomi ved op til 2 procent. Sørg også for dine dæk er oppustet og justeret korrekt.

• Køre med brændstof bevarelse i tankerne. Undgå at foretage ekstra eller unødvendige ture ved at kombinere ærinder og aftaler i din regelmæssig kørsel tidsplan. Undgå at køre aggressivt og forsøge at bevare konstante hastigheder; begge af disse metoder kan reducere mængden af brændstof din Yukon eller Tahoe forbruger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com