Sådan bruger du AutoFyld i Excel

April 9

Værktøjet AutoFyld i Microsoft Excel kan kopiere indholdet af en celle i en tilstødende celle, udfylde cellerne med en forudindstillet serie eller liste og automatisk udfylde teksten i en celle baseret på data, der lagres i andre celler. Værktøjet fyld håndtag, som vises, hver gang du klikker på en celle eller et sæt af celler, udfylder automatisk celleværdier, når du trækker det på tværs af en kolonne, række eller blok celler.

Instruktioner

AutoFyld tilstødende celler

1 Klik på den celle, du vil kopiere. Klik på det nederste højre hjørne af cellen.

2 Træk musemarkøren til den eller de tilstødende celler til Auto-udfyld indholdet af den oprindelige celle. Klik på boksen, der vises ud for den sidste celle i den kolonne eller række.

3 Klik på "Kopi celler," "Fylde formatering kun" eller "Fyld uden formatering", fra indstillinger, afhængigt af dine præferencer.

Auto-udfyld en serie

4 Angiv det første nummer eller ord for en række tal eller datoer i den tomme celle. Klik på den næste celle i den kolonne eller række, så indtast det andet eller ord i serien.

5 Klik på den første celle, og træk musen til den anden celle mens du holder den venstre museknap nede.

6 Klik på det nederste højre hjørne af cellen, og træk markøren til de tilstødende celler til at auto-udfylde serien. For eksempel, hvis du har indtastet "Mandag" og "Tirsdag" ind i første og anden cellerne, henholdsvis at trække musen til den syvende celle i kolonnen vil AutoFyld resten af dagene i ugen i celler 3-7.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bruge Auto-udfyld automatisk udfylde en celleværdi baseret på andre celledata, skal du indtaste de første par tegn af værdien i den tomme celle. Excel vil tilbyde et forslag baseret på din tekst. Tryk på "Enter" for at bekræfte Excels forslag.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com