Hvordan man bruger en ekstern harddisk til Gaming

June 18

Hvordan man bruger en ekstern harddisk til Gaming

Hvis computerens primære harddisk ikke behøver plads nok på den for at installere din spil, kan du bruge en ekstern harddisk til at installere og spille dine spil. En ekstern harddisk kroge op til din computer via en USB, FireWire eller anden form for kabelforbindelse, og når du installere din spil, kan du angive for at installere det på den eksterne harddisk, så du kan spare plads på computerens primære harddisk.

Instruktioner

1 Vedhæfte din eksterne harddisk til computeren og vent for Windows at genkende, at det er blevet installeret.

2 Indsæt installeringsdisken til spil i din computer og klik på knappen "Setup" eller "Installere" spil installation pop op-menuen, der vises.

3 Acceptere licensbetingelserne og betingelser, der vises. Hvis spurgt, om du vil udføre en normal eller brugerdefineret installation, skal du vælge indstillingen Specialinstallation.

4 Klik dig gennem installationsprocessen indtil du når til det punkt, hvor du bliver spurgt hvor at installere spillet. Klik på "Gennemse" knappen, og navigere til din eksterne harddisk (under "My Computer" i menuen). Klik på knappen "OK".

5 Vent til installation af dit spil til slut. Når først installeret, kan du spille spillet og det vil indlæse og gemme alle filer til og fra den eksterne harddisk i stedet for din computers primære harddisk. Hver gang du spiller dit spil, skal du på ekstern harddisk tilsluttet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com