Hvordan man vælger en Stepper Motor

August 10

Steppermotorer bruges mere og mere af hobbyist for projekter fra robotteknologi til hjemmebyggede CNC maskiner. Mange af disse projekter kredser omkring specialiserede funktionaliteten til steppermotorer er designet til. Lad os lære om egenskaberne for steppermotorer, der bør træffes til overvejelse, når du vælger den rigtige motor til en opgave.

Instruktioner

• Bestemme den beslutning er nødvendig for. Steppermotorer har en ejendom kaldet "trin vinkel", dette er antallet grader skaft omgange pr. indgangssignal fra kontrolkredsløb. Fælles skridt vinkler er 0,9 grader, 1,8 grader og 3,6 grader. Disse trin vinkler oversætte til 400, 200 og 100 skridt pr. rotation. Jo større antallet af trin pr. rotation jo større præcision af motoren. Nogle projekt kan kræve en høj grad af præcision, som i tilfælde af en CNC maskine eller robot.

• Vælg en snoede ordning. Steppermotorer kan have deres stator sår i enten en bipolar eller unipolære konfiguration. Hvordan statoren er sår bestemmer typen controller behov. I en unipolær konfiguration aktuelle flow skulle vendes for at ændre retning, mens en bipolar konfiguration ikke, det giver to vindinger pr pole, en for hver retning. Generelt bipolar steppermotorer giver mulighed for enklere kontrol ordninger for hobbyplan.

• Bestemme det drejningsmoment, der er nødvendige for din ansøgning. Når du har bestemt det drejningsmoment, der er nødvendige for din ansøgning, se i dokumentationen til en stepper motor og matchende controller, og afgøre, om det vil give tilstrækkelige Holdemoment.

• Faktor i de størrelse, vægt og magt krav, når du vælger en stepper motor. Den fysiske udformning af nogle steppermotorer er betydeligt lettere end andre designs, dette kan være afgørende for en mobil applikation. Spænding og nuværende draw kan være dikteret af applikationen og vil faktor at motor udvælgelse. Husk den motor controller vil køre med en højere spænding end motor's rating.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com