Sådan ændres et hjulet fælles landbrugspolitik

July 18

En af de nemmeste ting at ændre på et køretøj er et hjul cap. I virkeligheden, er det så let et barn kunne ændre en hjulet fælles landbrugspolitik, eller hjulkapsel, som de også kendt. Ændring af et hjulet fælles landbrugspolitik tager lidt at næsten ingen tid så længe det ikke har været bøjet tidligere i sådan en måde for at gøre kanterne af hjulkapsel lodge ind i rillen af trætte randen hvor hjulkapsel passer.

Instruktioner

Fjerner et hjul Cap

• Brug enten den flade del af et dæk jern eller en flad skruetrækker til at kile mellem den ydre kant af fælles landbrugspolitik, hjul og dæk rim groove, som passer til hjul cap. Gåpåmod fast dæk jern eller skruetrækker længere mellem hjulet fælles landbrugspolitik og trætte randen.

• Twist dæk jern, først den ene og så anden vej, for at løsne hjulet cap monteret klip fra montering i trætte randen. Flytte 2 inches rundt om hjulet cap og Gentag wedging og vride dæk jern mellem hjulet fælles landbrugspolitik og trætte randen.

• Fortsæt wedging og vride dæk jern omkring hjulet fælles landbrugspolitik og trætte randen, indtil du kan få fat i hjulet fælles landbrugspolitik med din hånd. Grib rattet cap og trække hjulet fælles landbrugspolitik resten af vejen ud trætte randen.

• Bruge dæk jern til at skrue de hjul lugs, der holder hjulet fælles landbrugspolitik på plads, hvis det er en hjulkapsel, der afholdes af lug møtrikker. Skru den sikre skrue, hvis hjulkapsel er en skrue-på hjulkapsel.

Erstatte et hjulet fælles landbrugspolitik

• Line udskiftning hjulet hue på trætte randen groove, som det er at passe. Bruge gummihammer sagte men fast trykke eller banke første hjulet fælles landbrugspolitik fleksible låseclipsen ind i trætte randen rillen.

• Fortsæt ved hjælp af gummihammer til sagte men fast tryk hjulet fælles landbrugspolitik låsning klip, én efter én, på plads i trætte randen groove. Brug gummihammer til at gå rundt i kanten af hjulet fælles landbrugspolitik en sidste gang for at sikre randen er fast tappet på plads hele vejen rundt om hjulet.

• Brug dæk jern til at skrue i lug møtrikker tilbage på hjulet, hvis det er en hjulkapsel, der holdes på plads af lug møtrikker. Eller skrue den sikre skrue tilbage på plads, hvis det er en skrue-på hjulkapsel.

Tips & advarsler

  • Brug ikke for meget kraft at sætte på udskiftning hjulet fælles landbrugspolitik; hjulkapsler kan let bule eller bøje.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com