Tutorial om hvordan at tilpasse iPhone ringetoner

May 20

Tutorial om hvordan at tilpasse iPhone ringetoner

Selvom iPhone kommer med et par standard ringetoner, kan du oprette en brugerdefineret ringetone for bedre at afspejle din egen personlighed og give din telefon en mere tilpasset føler. Du kan gøre dette på computeren gennem iTunes, men det er endnu nemmere at gøre det direkte på din iPhone. ITunes Store tilbyder flere apps til at skabe ringetoner, fra optagelser eller sange, du ejer.

Instruktioner

• Tryk på ikonet App Store på din iPhone startskærmen.

• Tryk på knappen "Søg" i den nederste række; Tryk derefter på search bar og type i "Opret ringetoner," eller noget lignende. Tryk på "Søg."

• Gennemse listen over apps til at skabe ringetoner. Tryk på en app for at læse mere om det; Tryk derefter på knappen "Tilbage" for at vende tilbage til listen.

• Tryk på den app, som du ønsker at downloade. Tryk på knappen med den pris, som i mange tilfælde vil læse "Gratis." Trykke på det igen, når det bliver grønt og siger "Installer." Indtast dit Apple ID og din adgangskode i den blå dialogboks, der vises. App's ikon vises på din iPhone startskærmen med en statuslinje til download.

• Tryk på app'en, når statuslinjen forsvinder. Vælg at oprette en ringetone fra enten en optagelse eller en sang, du har på din iPhone. Navnet ringetone; derefter justere længden af ringetonen. For de fleste apps, kan du kun gøre en ringetone, der er 30 sekunder eller kortere. Tryk på optage-knappen, eller Vælg den passende sang. Forpremiere ringetonen, og når du er tilfreds, færdiggør den. Nogle apps kan spørge dig, hvis du vil angive ringetonen; ellers, du kan angive ringetonen under "Indstillinger" derefter "lyder."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com