Hvordan virker en Biodiesel motor?

February 12

Hvordan virker en Biodiesel motor?

Brændende Biodiesel

Biodiesel er pumpet ind i brændstoftanken. Varme og komprimering forårsage biodiesel til brænde. Dette kræver en enorm og specialiserede biodiesel-kompatible motor. Biodiesel er brændt i brændstoftanken. En lille mængde benzin giver indtag ventilen åbne og tillade luft og benzin i olie pan.

Mekanisk proces

Biodiesel udvider og forårsager krank akslen at spinde ved at anvende pres på krank akslen. En rod betydning er knyttet til krank akslen. Denne stang indflydelse skubber et stempel op og ned gennem en plejlstang. Kølemidler der bruges til at forhindre den ekspanderende gas fra over opvarmning af plejlstang. Dette komprimerer biodiesel i plejlstang, forårsager den hurtige ekspansion af antændt biodiesel til at frigive mere energi. Derefter er udstødnings ventilen timet til at frigive udstødning, som rejser til halen røret.

Ventil toget

Overliggende knaster er knyttet til en Tandrem, som er knyttet til krumtapakslen. Som knastaksel roterer, er fligerne skubbet forårsager ventiler åbne. Den regulerer mængden af biodiesel, der er frigivet, kontrollere, hvor hurtigt bilen rejser. Denne motor er afkølet gennem den motorolie.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com