Hvordan installerer jeg en seng jernbane i en Nissan Titan?

April 8

Hvordan installerer jeg en seng jernbane i en Nissan Titan?

Installere bed rails er en fantastisk måde at accessorize din lastbil, så de kan åbne mulighed for installation af en glidende værktøj brystet eller andre modulære vedhæftede filer. Det kræver at du bore i rammen af lastbilen, som du skal have skinner forsvarligt fastgjort til støtte af de tungere vægt jernbane monteret tilbehør. Skinnerne er robust nok, at du stadig kan bruge sengen til at holde gods.

Instruktioner

• Sætte på din beskyttelsesbriller først, som du vil arbejde med elværktøj og metal spåner for størstedelen af projektet. Sikre, at beskyttelsesbriller lunt men ikke alt for stramt. Rense ud af sengen af lastbil med en højtryksspuler og derefter tørre ud med håndklæder. Hvis vandet er tilbage det kan blive fanget under skinnerne og føre til hurtig korrosion.

• Fastsætte bed rails og mark med et fedt pen hvor bolt huller, og sørg for at overlay det med et "X", så at du ved, hvor midten af hullet er. Sat i en 1/8-tommer metal bore lidt i chuck din boremaskine eller roterende hammer. Placere drill bit point på midten af hullet og tryk ned hårdt mens du trækker på aftrækkeren. Holde trykket, men med jævne mellemrum tage bore ud til at blæse væk de metal spåner. Hvis du har en bedliner, så du bliver nødt til at bore gennem denne først at nå metal.

• Stop-boring når du har gået hele vejen gennem metal bunden af sengen. Gentag proceduren for boring for alle bolt huller. Placer bed rails ned igen så huller på jernbane forsamling passer de frisk borede huller i sengen. Glide bolte igennem hullerne og derefter vedhæfte nødder på undersiden af sengen, bør du ikke have til jack lastbil for at nå nødder.

• Slide det glidende værktøj brystet eller andre vedhæftet fil over på skinnerne og se hvis det ruller frit. Hvis det ikke sidde fast eller gys, så skinner er korrekt installeret.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com