Sådan bruges SMART Notebook i PowerPoint

January 23

Sådan bruges SMART Notebook i PowerPoint

Den Smart Board, fremstillet af Smart Technologies, er en interaktiv hvidt bord, der kan bringe din PowerPoint præsentation til nye niveauer. Den Smart Board fungerer sammen med Smart Notebook-software til at gemme noter fra PowerPoint-præsentationer. Den Smart Board har en touch følsom overflade, der øger læring og øger deltager inddragelse under præsentationer. Deltager kommentarer, forslag og brainstorming aktiviteter kan registreres på skærmen. Efter præsentationen, kan hele arbejdsbog og PowerPoint mailes til alle deltagere.

Instruktioner

1 Klik på "Start > programmer > SMART Board Software > SMART Board-værktøjer" for at starte SMART Board-softwaren. Du bør se SMART Board software ikon i meddelelsesområdet på windows på nederst højre hjørne af skærmen.

2 Dobbeltklikke på PowerPoint-præsentationen skal vises. Dette vil åbne den i PowerPoint.

3 Klik på "View > Se lysbilledshow" i PowerPower til at begynde at vise det på dit Smart Board. Når du får vist en PowerPoint-præsentation på en Smart Board, vises en navigationsværktøjslinje på bordet, så du kan navigere baglæns og frem gennem dine dias direkte på bestyrelsen selv.

4 Pick up et Smart Pen fra pennebakken for de Smart Board at registrere forslag og bemærkninger fra publikum direkte på bordet. Når du er færdig med at skrive, erstatte pen i pennebakken.

5 Klik på den midterste knap i værktøjslinjen Navigation, derefter på "Capture til Notebook", som gemmer alle de noter du har lavet på PowerPoint til en separat fil.

6 Klik på den midterste knap i værktøjslinjen Navigation, så klik på "Slutningen Show," for at afslutte præsentationen.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at importere en Smart Notebook fil i PowerPoint, gemmer præsentationen som en .pdf, derefter trække filen til en Smart Notebook.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com