Sådan tilsluttes et højttalerkabel til en bindende indlæg

October 13

Sådan tilsluttes et højttalerkabel til en bindende indlæg

Fem-vejs bindende post--en opfindelse af General Radio Company, en producent af elektroniske testinstrumenter--har eksisteret siden 1923. Bindende post løst problemet med at forbinde en række ledning typer til et stykke udstyr. Professionel og high-end hjem lyd fabrikanterne vedtaget fem-vejs bindende stillingen som en alsidig måde at tilslutte forstærkere og højttalere.

Post konstruktion

Bindende post forbindelser består af gevind metal indlæg, der accepterer en isolerende plastik eller bakelit cap. Stillingen er hule og caps har en åbning på toppen, der giver adgang til den åbne post kerne. Et hul er boret igennem siden af stillingen, normalt om halvvejs ned post's længde. Standard konfiguration egenskaber to bindende indlæg monteret med 3/4-inch, center-til-center afstand, i sort og rød par at angive negativ og positiv polaritet, henholdsvis.

Nøgne nøgne

Højttalerkabel bruges ofte uden stik. Udsatte wire ud over isoleringen kan snoet eller loddet for at holde de interne tråde sammen. Nøgne wire kan være loopes nemt, svøbt omkring en post og derefter låst med plastik hætte. Ved hjælp af side hul er mere pålidelige, og det accepterer loddet ledninger, som er sværere at form i sløjfer. Sæt positive højttalerledningen ind i hullet i den røde post og stramme hætten ned, så Gentag for negativt wire og sort indlæg. Undgå overtightening cap, da dette kan vride gennem højttalerkabel.

Gå bananer

Dobbelt banan stik er fremstillet på 3/4-inch centre til at matche standard bindende post specifikationer. Ikke alle bindende indlæg matche dette, heller ikke bruger alle banan stik en dual-mount åg, men det er den mest almindelige ordning. Banan stik tryk direkte ind i hule midten af hver post, holdt på plads af friktion lavet af split tips på stikkene. Banan stik forenkle højttalertilslutningerne svære at nå steder. Tage sig for at bemærke polaritet, fordi et dobbelt banan stik stik kan installeres bagud.

Stifter og kabelsko

Selvom pins og kabelsko ikke er almindeligt anvendt til højttalertilslutninger, er spade lugs flad U-formet metal ender krympede eller loddet til enden af en ledning. Åbning af lug passer rundt om en bindende post og holdes på plads af fælles landbrugspolitik. Terminal pins er loddet på enderne af en wire og kan indsættes i side hul af bindende post, strammes med fælles landbrugspolitik i en lignende måde at bare ledningen. Undgå overtightening for at undgå skader på PIN-koden.

Nummer 5

Hvis du var at holde styr, vil du bemærke, er der kun fire metoder beskrevet for fem-vejs bindende indlæg. Den manglende femte metode er fjederbelastet alligator test clips. Afhængig af størrelsen, en alligator klip klemmer på posten eller i enten hul med fælles landbrugspolitik fjernet. Dette er i bedste fald en midlertidig forbindelse beregnet til testudstyr og ikke praktisk for højttalere.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com