Hvordan du tilslutter en ekstern harddisk til et TV

February 28

Hvordan du tilslutter en ekstern harddisk til et TV

Se alle dine foretrukne downloadet mediefiler ved at sætte dem på en ekstern harddisk og tilslutning af harddisk til dit TV-apparat. Den bedste måde at tilslutte en ekstern harddisk til en TV er ved at tilslutte en computer til tv'et, derefter tilslutning af ekstern harddisk til computeren. Dette kan gøres hurtigt uden brug af nogen forhåndsviden computer eller TV viden.

Instruktioner

• Placer den computer og TV hvor du kan få adgang til og se forbindelserne på ryggen uden at stamme. Lys området godt at maksimere vision, så at du trygt kan tilslutte alt korrekt.

• Tilslut S-video-kabel til computeren via S-video port, og forbind anden siden af S-videokabel til S-video til RCA-skærmkort. Tilslut et RCA videokabel til TV'et via den gule RCA skærmport på tv'et, og Tilslut anden siden af RCA-videokablet til den gule RCA skærmport på den S-video til RCA-skærmkort.

• Tænder TV'et til "Video" display mode ved at trykke på en af følgende knapper på fjernbetjeningen: "Video", "TV/Video" eller "Input". TV'et vil nu vise computeren, ligesom en skærm gør.

• Sætte harddisk i en USB-port på computeren. Hvis harddisken ikke er drevet af USB og har en magt stik, tilslutte stikket i en stikkontakt og tænd power af den eksterne harddisk. Bruge TV'et som en almindelig computerskærm for at få adgang til harddisken.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com