Hvordan til at skifte olie på en 1993 Chevy Silverado K1500 5,7 liters V8

May 2

Ændre olien i en 1993 Chevy Silverado K1500 kan 4 X 4 være afsluttet i et par let at følge trin. Før du begynder olieskift, er der et par vigtige ting at vide. Fjerne den mest mængden af olieaffald fra motoren, bør det være lidt varm. Det er dog vigtigt at bemærke, at du bør aldrig forsøge at skifte olie, hvis motoren er varm. Gør dette, kan det medføre alvorlige forbrændinger, hvis det kommer i kontakt med din hud. Kører motoren for ikke mere end tre minutter anbefales.

Når du skifter olien i køretøjet, sikre at alle udslip er en tendens til straks ved hjælp af din ekstra klude eller absorberende materiale. Så olie til at absorbere i cement eller jorden er imod loven i mange stater og kan arbejde sig vej ind i grundvandet. Når alle komponenter er sammen og forberedelse er fuldført, kan du begynde at olieskift.

Instruktioner

• Parkere køretøjet på en plan brolagte overflade fri for snavs. En plan overflade er ekstremt vigtigt at få alle olieaffald ud af bundkar.

• Find bundprop olie pan. Åbne og placere olieaffald beholder under køretøjet, således at når olie pan bundprop er fjernet olien løber ind i beholderen uden at spilde.

• Kontroller temperaturen i olie pan før du fortsætter. Det bør være lunken at røre; ellers vent indtil den er afkølet nok at røre uden bekymring.

• Brug den skruenøgle eller socket sæt til at løsne og fjerne bundprop olie pan. Sikre du har de ekstra klude eller spill absorberende materiale inden for rækkevidde i tilfælde af spildolie container ikke er placeret korrekt. Stream den olieaffald skal hældes direkte ind i midten af oliebeholder. Overvåge strømmen af olie.

• Justere placeringen af spildbakken som nødvendigt for at sikre ingen spild opstår som strømmen af olie mindsker. Når olien er kommet til en meget langsom drop, re-installere bundproppen og stramme.

• Find den oliefilter fastgjort til nederst venstre (drivere side) mod bagsiden af motor under køretøjet. Re-holdning olieaffald container direkte under oliefilteret.

• Brug olie filter skruenøgle eller i hånden, løsne og fjerne den. Hurtigt placerer det i spildbakken og gør det muligt for at dræne fuldstændigt. Sikre, at ethvert spild straks rengøres den med ekstra klude eller absorberende materiale.

• Placer filteret i en forseglbar plasticpose, når det har helt drænet i spildbakken. Sikre olieaffald container og kassere begge relevante lokale love.

• Fjerne den nye oliefilter fra boksen. Placer en til to dråber af spildolie på han gummi O-ring. Sprede olie i nærheden af overfladen af o-ringen indtil grundigt dækket.

• Installer det nye filter på motoren. Filteret bør hånd strammes og ikke over stramme. Over stramning kan forårsage tråde inde filter at fratage og ikke tillade filter til at holde forsvarligt fastgjort til motoren.

• Find og fjern olie fyldstof hætten på ventildæksel beliggende på førerens side af motoren. Placer tragten ind i åbningen af ventildæksel og tilsættes langsomt den nye olie ind i tragten. Når det er fuldført, fjernes tragten og re-installere fælles landbrugspolitik.

• Kontroller at den bundprop olie pan og oliefilter er både stramme og ingen olie er utæt. Find olie dip stick passager side bag på motoren. Fjerne og kontrollere, at oliestanden er over driftsområdet.

• Start motoren og lad tomgang til tre minutter derefter slukke. Vente endnu fem minutter før du kontrollerer det olie niveau igen. Den overskydende olie fra den forrige behandling vil have fyldt oliefilter under den ledig og skal nu læse i det normale måleområde.

Tips & advarsler

  • Den renere du holder dit arbejdsområde hver trin i processen, desto mindre vil du have at gøre efter endt olien ændring.
  • Sørg for, du kender og er parat til at overholde dine lokale love vedrørende bortskaffelse af olieaffald før du starter den olie forandringsproces. Ellers tag køretøjet til en professionel auto reparation eller service shop.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com