Sådan tilsluttes din PC til en SGH-T429

July 26

Samsung SGH-T429 cellphone har tilslutning til pc'en via et USB-datakabel. Når telefonen er tilsluttet en computer, kan du oplade batteriet, overføre datafiler, som billeder taget med det indbyggede digitalkamera eller synkronisere dine kontakter. Overførsel af filer og synkronisere din telefonoplysninger kan tjene som en vigtig backup i tilfælde af en fejl, der forhindrer dig i at få adgang til oplysningerne på din telefon. Samsung PC Studio software er påkrævet, før SGH-T429 kan tilsluttes computeren.

Instruktioner

• Download PC Studio til din computer fra softpedia.com/progDownload/Samsung-PC-Studio-Download-89776.html. Klik på linket "Softpedia Mirror (USA)", som blev tjekket for virus og er hostet på Softpedia servere. Den "eksterne Mirror 1" link er hostet på en anden server og kontrolleres ikke af Softpedia. De ekstra link er der i tilfælde af Softpedia link har flere downloads på en gang, bremse den tid det tager for at modtage download. PC Studio software er dateret, og du bør ikke have et problem med en langsom download.

• Dobbeltklik på installationsfilen til din computer, og følg instruktionerne for at installere Samsung PC Studio på din computer.

• Slut den lange, tynde ende af USB-datakablet til den opladning port på den højre side af din Samsung SGH-T429 og sæt den standard ende af USB-kablet til en USB-port på computeren.

• Åbn PC Studio software du har installeret og kig på det nederste højre hjørne af vinduet "Samsung PC Studio". Du vil se "SGH-T429 tilsluttet" når telefonen er korrekt forbundet til computeren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com