Hvordan til at fjernstyre hente telefonsvarer-beskeder

November 26

Hvordan til at fjernstyre hente telefonsvarer-beskeder. Ikke kun gøre dagens telefonsvarere forhindre dig i at manglende opkald, de gør det muligt for dig at tjekke dine meddelelser, mens du er ude. Alt hvad du behøver at vide for at tjekke dine meddelelser fjernt er dit hjem telefonnummer og din adgangskode. Med disse kan du hente dine meddelelser fra ethvert sted.

Instruktioner

Hente fra en Analog telefonsvarer

• Sørg for at indstille din remote adgang kode, når du installerer din telefonsvarer. Dette er normalt en fire-cifret kode. Vælg et tal, der har betydning for dig og vil være let at huske. Du kan beslutte at holde producentens forudindstillede adgangskode, men Ulempen er, at det ikke kan være et tal, som du vil huske nemt.

• Brug touch tone telefon til at ringe til dit telefonnummer. Din udgående besked vil begynde at spille så snart telefonsvareren opfanger. Tryk på stjerne (*) to gange hen til omgå beskeden.

• Vente på bip, derefter indtaste din remote adgang kode. Du bør høre en anden bip og derefter meddelelserne skal begynde at spille på dette punkt.

• Lyt til en bip efter hver meddelelse. Dette er, hvordan din telefonsvarer lader dig vide, at en besked er afsluttet, og det handler om at spille en anden. Når det har spillet alle beskederne, vil maskinen bippe to gange.

• Beslutte, om du vil beholde eller slette dine meddelelser.

• Gemme eller slette dine meddelelser. Din telefonsvarer er programmeret til at slette eller gemme alle meddelelser, når du trykker på visse taster fjernt. Brugervejledningen til dit til at finde de relevante taster.

Hente fra en Digital telefonsvarer

• Ringe op til telefonnummeret ved hjælp af en touch tone telefon. Når telefonsvareren opfanger og begynder at spille din udgående meddelelse, Indtast din remote adgang kode. Din telefonsvarer vil meddele antallet af beskeder, du har og så bipper to gange.

• Vente på maskinen til at begynde at spille dine meddelelser. Det bør begynde efter ca. fire sekunder. Bruge de relevante taster til at gentage, springe, gemme eller slette en meddelelse. Du kan også gentage en del af en besked eller tilbage til tidligere meddelelser.

Tips & advarsler

  • Telefonsvarere, der bruger magnetiske bånd kan ikke gemme eller slette individuelle meddelelser. Hvis du beslutter at gemme eller slette, kan du ønsker at holde eller sletning af alle beskeder på båndet. Sørg for at du har alle de oplysninger du behøver fra meddelelser før du sletter dem.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com