Hvordan man kan købe en god kvalitet HD TV

October 4

En ideel HDTV bør ikke kun udføre godt i udstillingslokalet men også passer til købers hjem visning plads og behov. Shoppere skal inspicere en HDTV omhyggeligt for at sikre det udfører op til specifikationerne.

Teknologiske muligheder

Kvaliteten af billedet HDTV ejere erfaring vil delvis afhænge om de køber en enhed, der passer godt til deres gennemsyn område. PC Magazine bemærker, at plasma HDTVs, for eksempel, tilbyder en bredere betragtningsvinkel, mens LCD HDTV kommer i en bredere vifte af skærmstørrelser og klarer sig bedre i smukt tændt områder end plasma-enheder.

Opløsning

En ægte HDTV kan reproducere fuld high-definition-opløsning på en 1.920 af 1.080 pixel grid, ifølge PC Magazine. En mindre, lavere opløsning tv kan se om det samme som en højere opløsning fra hele rummet, men en større skærm eller nærmere eftersyn holdning vil afsløre reduceret billedkvalitet ved sammenligning.

Andre overvejelser

PC World tilskynder HDTV shoppere nøje vurdere showroom modeller fra flere forskellige vinkler, afstande og video kilder til at bestemme generelle ydeevne kvalitet. De bør sikre, at enheden har flere forbindelser såsom høj Definitiion Multimedia Interface (HDMI) indgange og en brugervenlig fjernbetjening.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com