Specifikationer for en Suzuki GSX-R 600

July 21

Specifikationer for en Suzuki GSX-R 600

Suzuki tilbyder GSX-R 600. Det er en præmie Suzuki racing cykel og funktioner, den mest kraftfulde og effektive firecylindrede motor, der er bygget af Suzuki. At kende specifikationerne af Suzuki GSX-R 600 vil tillade dig at træffe en informeret beslutning, uanset om du race eller bare have en cykel til at ride på gaden. Alle specifikationerne, der er til 2009 modellen af GSX-R 600.

Chassis

Den Suzuki GSX-R 600 er udstyret med skivebremser på forreste og bageste hjul. Uden en rytter cyklen vejer 432 lbs. og byder på en seks-trins konstant mesh transmission. Konstant mesh transmission betyder, at alle gear løbende slå selv med cykel i frigear. Cyklen sidder 5.1 inches ud af jorden og 80,3 tommer lange. Suspensionen er håndteret af spiralfjedre på både den forreste og bagerste hjul, der er olie dæmpet. Chassiset selv er designet til at være aerodynamisk for at være konkurrencedygtige i et løb. Chassiset selv er lavet af en aluminiumslegering at indarbejde en stiv endnu letvægts chassis.

Motor

GSX-R 600 indeholder en 599 cc 4-takts vandkølet, DOHC (dobbelt Overhead Cam aksel) ventil motor. Brændstof pumpes gennem motoren ved et brændstof injektor og brændstoffet er antændes af en transistoriseret elektronisk Tændingssystem. Boringen slagtilfælde af motoren er 2.638 inches af 1.673 inches for optimal race ydeevne. En elektrisk startmotor bruges til at starte motoren. Motoren redlines på 16.000 RPM. Denne motor også sports titanium legering ventiler for stærk letvægts ydeevne.

Andre specifikationer

Speedometer på GSX-R 600 er en digital LCD udlæsning og omfatter et gear position med en RPM udlæsning. Suzuki har installeret et drive mode selector, som tillader dig at vælge mellem tre konfigurationer af hvordan motoren skal køre. Denne funktion administreres af 32 bit, 1024 kilobyte ROM til at hjælpe med at administrere motoren. Radiatoren er formet som en trapez at give en stor afkøling overflade og holder cyklerne aerodynamiske form. Footpegs kan justeres i tre forskellige positioner til ryttere behov. Styretøj er hjulpet på vej med den elektronisk styret styrdæmper. Det hjælper dig mere som din reach højere hastigheder


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com