Sådan får du gode tilbud på In-Dash satellit radioer

August 4

Der er masser af gode tilbud på satellit radioer. Følg disse trin for at bringe et univers af satellit-radio programmering til bilens instrumentbræt.

Instruktioner

• Tilgængelige satellit radio opslagstjenester. Der er subtile forskelle i tjenesteydelser, herunder former af radio programmering tilbydes og udgifter til aktivering og månedlige gebyrer. Flere websites har side-by-side sammenligninger af hvad hver service tilbyder.

• Kontroller først på satellit radio virksomheden websites for tilbud, de er i øjeblikket tilbyder. Der er næsten altid en slags særlige tilbud annonceres. Meget af tiden, tilbud på satellittjeneste er bundet til at købe en slags satellitradio.

• Besøge lokale teknologi detailbutikker og auto dele forhandlere. Ofte, hvis du køber en satellit-radio til din bil eller hjem, tilbyder butikken en aftale om forkyndelse.

• Købe en ny bil! Det kan være voldsomt, men mange bilproducenter tilbyder indbygget satellit radioer. Mange Bilforhandlere tilbyder gratis år lange satellit serviceabonnementer, når du køber en bil fra dem. Hvis du kommer til at købe en bil, og dealeren nævner ikke satellitradio, nævner det selv og gøre det til en del af aftalen.

• Købe mere end én satellit service medlemskab på et tidspunkt. Nogle tilbud, især på satellit radio hjemmesider, incitamenter for at bringe i mere end én abonnent. Incitamenterne kan omfatte abonnement rabat eller gratis satellit-radioer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com