Hvordan kan man øge Gas kilometertal på en motorcykel

September 7

Hvordan kan man øge Gas kilometertal på en motorcykel

Motorcykler er ikke kun en hurtig måde at komme rundt i byen, men de ser elegant ud. Selv om motorcykler har fremragende brændstoføkonomi til at begynde med, er det muligt at øge deres mpg endnu mere ved at gøre et par tricks. Reducere antallet af gange brugt på pumpen og gemme nogle af disse hårdt tjente penge. Det er vigtigt at alle, der ejer en motorcykel og vil gemme et par dollars på pumpen.

Instruktioner

Hvordan kan man øge Gas kilometertal på en motorcykel

Køre en lysere cykel, hvis du bor i byen. Øge aerodynamikken af din motorcykel ved at fjerne alle unødvendige tilbehørsdele. Reducere din motorcykel træk ved at gøre det så glat som muligt.

Være klar over hvordan du køre. Undgå aggressiv kørsel. Afholde sig fra hurtig acceleration og bryde fordi det brænder en masse brændstof. Overholde fartgrænsen. Køre med en konstant hastighed og du vil have mindre ture til pumpen.

Holde sig væk fra myldretidstrafikken eller steder hvor der er en masse stop og gå bilkørsel. Tag motorvejen når det er muligt, fordi vejene er fladere og hastighederne er mere konstant.

Reducere luftmodstanden forårsaget af dit ansigt ved at bære en face shield hjelm. Afstå fra iført en åben står hjelm, fordi dit udsatte ansigt reducerer aerodynamik. Købe en hjelm overalt mellem 50-500 dollars afhængig af mærke og kvalitet.

Holde din motor ren og tjekke din dæktryk regelmæssigt. Sørg for at ikke der er skaldet. Dæk uden tilstrækkelig slidbane vil føre til mindre brændstofeffektivitet, fordi det er sværere for cyklen til greb i vejen.

Tips & advarsler

  • Afstå fra at holde din motorcykel tomgang. En kold motor brænder mere brændstof end en varm onePremium brændstof er mere effektiv end brændsel, som er af dårlig kvalitet

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com