Hvordan man får registreret i en telefonbog

January 20

Hvordan man får registreret i en telefonbog

De fleste hjem telefoner og jord linjer er automatisk registreret med telefonbogen når antallet er aktiveret. Men mobiltelefonen programoversigter er ikke automatisk angivet. Derudover, ikke alle telefonselskaber fungerer på samme måde eller har de samme procedurer, så det er muligt, at telefonselskabet ikke kan har indsendt eller kan ikke være forpligtet til at indsende dit nummer til den lokale telefonbog selskab. Selv om dette er tilfældet, kan du stadig registrere dit nummer i en telefonbog.

Instruktioner

• Ringe til din telefon udbyder. Spørge repræsentanten hvis dit nummer vil blive opført i telefonbogen. Telefonbøger, udskrives kun en gang om året eller hver sjette måned. Hvis dit nummer blev aktiveret i mellem tryksager, kan dette forklare, hvorfor du ikke ser din i bogen.

• Find telefonnummeret til kundeservice i bogen. Det vil være placeret på enten forsiden eller bagsiden af omslaget.

• Ringe til kundeservice og spørge repræsentanten hvorfor dit nummer blev ikke udskrevet. Din tjenesteudbyder kan ikke abonnere på denne telefon bog, i hvilket tilfælde din nummer skal være selvstændige indsendte. Du kan blive opkrævet et gebyr for denne service.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com